Téma: Pneumotorax opakovaný samovolný 22Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-05-10 22:48:47 ukázat v kontextu reset

Sinflam + JK 1 + 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody + Vápník+ (v éšopu volte Vápník s vit. D3) 1 tableta 3x denně po jídle.

MO+ ½ polévkové lžíce mimo jídlo (1h před jídlem, nebo 2h po jídle), 3x denně.

Následně užívat

PK + UK 3 + 1 čajová lžička do 2 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

MO+ mazat hrudník od středu do podpaždí. Potom setřít a zateplit!

Sifon nyní ne, ale dýchat na plné plíce. Časem dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Kačka Ch. 2016-05-08 22:50:31 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer, pane Nový.Můj bratr (22 let), hubený, vysoký a typický ,,ajťák´´ měl před 4 lety samovolný pneumotorax. Špatně se mu dýchalo a na roentgenu mu bylo zjištěno, že má prasklou plíci..prý se to těmhle hubeňourům stává..Byl s tím na operaci a byl klid, dnes se mu to stalo znovu, na té druhé..Ráda bych se zeptala, co by jste doporučil za přípravek od Vás..pro posílení plic? Určitě by měl i celkově tělo posílit cvičením a zdravým pohybem...

Děkuji Vám moc
Katka Ch.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele