Téma: Zánět průdušek,laryngitida, rýmy, atop. ekzém 1,5X?/9, 5Y110/19

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-05-13 11:54:18 ukázat v kontextu reset

Dcera

GH 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + PK 18 kapek do 40-60 ml vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3x denně.

OO-KH 1 čajová lžička 1-2 denně do jídla, dlouhodobě.

MO+ mazat hrudník od středu do podpaždí. Potom setřít a zateplit! Páteř masírovat od zadku k hlavě minimálně 10 minut MO+. Potom setřít a zateplit!

Eukalypt vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).

Přispět též může Salin:

Elektrosolná jeskyně Salin http://www.novysro.cz/salin-domaci-solna-jeskyne-salin-plus-do-150-m3-pv362.html



Syn

MO+ též záda, hrudník dle možností.

PK 1,5 ml (dávkovat lze kapátkem) GP 2 čajové lžičky do 50-100 ml vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3x denně, dlouhodobě.

Výrazně omezit stresory: PC, TV, Tablety.

Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené.

Jasné NE pro sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (například se Stévie).

Z tuků NE palmový olej, margaríny (ztužené rostlinné tuky). Pokud možno jen rostlinné oleje.

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Dýchat Sifonem 4 2-3x denně 10-30 minut.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět průdušek


krod 2016-05-12 22:39:09 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím o radu pro 1,5 roční dceru (9kg), již dvakrát za sebou zánět průdušek (z toho 1x laryngitida na úvod), vždy zúžení průdušek, rychlé dýchání, sípot, poté zahlenění, hleny v tělíčku jen bublají, od půl roku má na tělíčku atop.ekzém, trpí na rýmu. Mám obavu, že bude stejně nemocná jako její bráška, který měl zasebou 8 zánětů průdušek (léčeno ATB, nebo spiropentem, ventolinem), než se přišlo na to, že je to bronchiální astma.
Ještě bych se chtěla zepta na syna (5 let, 19 kg, 110cm), jeho stav se zdá se lepší, přemýšlíme o vysazení pravidelného podávání kortikoidů (seretide), je možné nějakými vašimi přípravky podpořit tělíčko tak, aby při nějaké infekci ihned astmaticky nereagovalo, aby začalo reagovat přirozeně?Když jsme dávku párkrát vysadili, objevil se u syna kašel.
Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele