Téma: Trávení, problémy s vyprazdňováním, bolesti střev, nadváha, odulý obličej, alergie 17X177/82

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-05-21 05:56:01 ukázat v kontextu reset

Mám obavu z dlouhodobé blokády C5 krčního obratle a následně poruchy inervace štítné žlázy.
Pravděpodobně máte dlouhodobě ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. Svaly jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.
Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

Na zažívání 12K 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody a vypít 5-15 min před jídly.

Dutiny, rýmy, bolesti v krku: RK ideálně s rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) 1-3 stříknutí do krku, 3-8x denně. Užívat dle potřeby.

Na menstruační potíže: GK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Čištění střev, regenerace neuronů: Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.



Více viz obecné zpracování: Štítná žláza obecně


pape 2016-05-20 07:07:53 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
prosím o radu , dcera věk 17 let, výška 177 cm, váha 82 , tep 63 , zhruba od 13 let začala tloustnout až došla k váze 94 kg. Od šestnácti se snaží hubnout, na tělě je váhový úbytek znatelný , ale v obličeji je stále taková "nafouklá" nebo "odulá" jako kdyby zadržovala vodu.Stěžuje si na problémy s vyprazdňováním - buď průjem nebo naopak zácpa, mívala křečové bolesti v oblasti střev , dále po obědě říhání a zvlášť odpoledne nadýmání.
Trpěla hodně na záněty nosních dutin , nyní je to spíše alergie spojená také s bolestí hlavy v oblasti dutin, svrbění očních koutků, pšíkání , sem tam se objevuje pálící a loupající se horní ret

Ještě doplnění :
nepravidelná menstruace + výtoky

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele