Téma: Zánět šlachy, patní ostruha, otok v koleni a přeskakování, nemožno ohnout nohu, při chůzi bolest 44X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-05-25 21:28:45 ukázat v kontextu reset

Kořen kostivalu je dobrá volba.
Měsíčkový olej MO+ 10 minut (citlivě ale důsledně promazat). Samotné promasírování je velice důležité, protože podporuje odtok odpadních látek z daného místa. Skleněnou lahev naplnit horkou vodu. Nechat vychladnout, aby hřála, ale nepálila. Pomazat stehno MO+ a lahví promasírovat.

Gelmodel 1 polévková lžíce (10 ml) do 2 dcl vody mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle) 3x denně.
Následně na zapití:
CK + AK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Více už jedině přijít do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět svalu, šlachy


hele 2016-05-23 10:21:52 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, dějí se mi v poslední době nepěkné věci. Asi přes měsíc mě trápí zánět šlachy na pravém chodile a s tím související možná patní ostruha. Ortoped radí nohu odlehčit (jak, to příliš neporadil-pouze gelové patěnky). Léčila jsem si nohu po svém a uhnala si zánět ledvin máčením těla v přírodním koupališti (dříve s bolavým kolenem se osvědčilo máčení dolní končetiny). Po dobrání atb na ledviny jsem si během dvou dnů hnula s kolenem na levé noze (pajdám tedy na obě). Na kolenu otok mírný, mírně v něm přeskakuje a nemohu ho ohnout víc než do pravého úhle. V noci nebolelo. Po mírné chůzi koleno bolí a mírně oteklo. Kolenu neprospělo drobné okopávání na zahrádce. Teď už raději ležím a s obkladem z čerstvě nastrouhaného kořene kostivalu. Jsem v domácnosti, 2 děti v domácí výuce, věk 44 let, občas se nervuju, ale život mě hodně baví.
Prosím o radu a za radu DĚKUJI. Helena

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele