Téma: Těhotenství mimoděložní, endometrióza, zánět močových cest a snaha otěhotnět ?X152/46

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-04 14:53:46 ukázat v kontextu reset

Jakmile budete mít studené končetiny, tak se Vám bude vracet chladná krev z končetin a bude Vám ochlazovat vaječníky. To si musíte uhlídat třeba oteplováky.
GK + VK 2,5 + 1,5 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3x denně.
OO-KH ½ polévkové lžíce + ½ lžíce oleje (Pupalkový olej, nebo Lněný olej) s jídly, do jídel, 2x denně, dlouhodobě.
Měsíčkový olej MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml 1x denně na noc + dámská vložka. Též 1 ml před erotikou.
Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.
Bederní pás (nosit od kostrče výše), či cokoliv se stejným účinkem na kostrč.
Nenosit podpatky. Zateplovat nohy. Večer ½-1 hodinu tančit břišní tance nebo alespoň rychlá turistika.

Životní partner pro podporu plodnosti:
LVK + MRK 3+3 ml do 2-3 dcl vody 3x denně mimo jídlo. Vyřadit slipy a pivo.



Více viz obecné zpracování: Neplodnost ženská


kačule 2016-05-26 20:57:36 ukázat v kontextu reset

Dobrý den ,

rok jsme se s přítelem pokoušeli o miminko a když se konečně povedlo, tak bohužel vše zase rychle "skončilo" , oplodněné vajíčko zůstalo v pravém vejcovodu. Jestli máte radu, jak zabránit (jaké bylinky atd.) opakovaní GEU, budu moc ráda...Mě při operaci vejcovodu (vyjmutí) zjištěna minimální ložiška endimetriozy v Douglasově prostoru.., levý vejcovod prý vypadá v pořádku..Jinak je možné, že ani partner nemá spermie úplně v pořádku (kvalita, množstvi - testováno pouze na domácím testu, který lze zakoupit na internetu).Po třech měsících se můžeme opět snažit a já se bojím,že už se nám nepoštěstí. Už teď jsem to pokládala za zázrak.Já už jedno dítě mám (12 let), přítel ne.Pracuji jako kontrola kvality, práce v sedě, stres běžný pracovní, akorát i teď na jaře na pracovišti chladno, jsme v hale, přesto se snažím mít bederní část v teple, jen nohy mi zahřát nejdou. V zimě jsem měla zánět močového měchýře, který jsem tři týdny neléčila, bohužel i s antibiotiky jsem chodila do práce ...Mám 152 cm, 46 kg...Moc děkuji za rady

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele