Téma: Únava, nedostatek energie, váhový úbytek, bolest, ztuhlost svalů 33Y175/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-04 15:13:36 ukázat v kontextu reset

Tělo je patrně silně přeplnění odpadními látkami, které játra nestíhají detoxikovat. Patrně vlivem stresu a z toho plynoucího překyselení vlivem nedýchání a přidušení.
Klíčové bude dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 30 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Po 20 minutách by se měl dostavit pocit povzbuzení těla.

Podpora detoxikace a zažívání:
OO-KH + AO ½ + ½ lžíce + Dologran (v éšopu typ J s jódem) ½-1 čajová lžička 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK + 12K 2,5 + 1,5 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody, ideálně před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle také 2-3x denně.

BK + MRK 2 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 2-4x denně.

Na noc Sanogel 1-1,5 polévkové lžíce mixovat do 1-1,5 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Na plné dávky dle doporučení dávkování najíždět postupně 10 dní.
V případě, že čištění probíhá příliš rychle, je nutno vysadit a po asi týdnu znovu nasadit slabší dávku a najíždět znovu postupně.

Z pohybu je vhodné dle možností denně procházka večer. Spát ve větrané místnosti v úplné tmě.



Více viz obecné zpracování: Únava až únavový syndrom


tomassovak 2016-06-02 12:45:18 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,mám prosbu.o radu . Mám rychlý metabolismus po prodělené infekci mi začalo být divně jako kdybych byl pořád nemocný. Pocit na zvracení a vyvolán zvracecní reflex od ztuhlosti svalů na krku a trupu. Snažím se cvičit ale ztuhlost svalů stále trvá. Cítím nedostatek energie, citím větší unavenost svalů, jsou zatuhlé. Nejhorší je ztuhlost krční páteře a bederní. Je mi divně, nejsem schopný ze sebe dostat maximální výkon. Přepracoval jsem se a přetrénoval k tomu. Nejsem schopný sportovat, citím se být slabý i při ostřejší chůzi taky. Mám stavy že po ránu jsem hladový. Jindy nemám chuť k jídlu a nedostatel energie těžko dostihnu energerický deficit. Mám pocit, že moje tělo nemám dostatek energie na fungování. Myslím si že mám něco s metabolismem nebo únavový syndrom. Ale praktická lékařka na nic nepřišla. Myslím si že se při poruše příjmu energie nebo metabolismu. Protože jsem zhubl a těžko se vracím do původní váhy do přílišné fyzické aktivitě jsem do sebe dostával menší energeticky přísun a k to stres v práci vedlu k úbytku hmotnosti. Co s tím se dá dělat. Děkuje 33 letý můž při výšce 175 a při váze 56 kg a cca 5% tuku. TK a TF je v normně dlé lékařky a příjem tekutin v normě

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele