Téma: Páteř krční, stres, únava, tlak, srdce, žaludek, myomy, kamínek, cysta 44X162/54

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-13 16:06:58 ukázat v kontextu reset

(0) = není věk, váha, výška.

Popisujete v podstatě hlavně situaci vznikající v organizmu při zanedbaném dýchání, tedy přidušení, s blokádami páteře.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

MO+ ½ polévkové lžíce mimo jídlo (1h před jídlem, nebo 2h po jídle), 3x denně.
Následně na zapití užívat:
BK + REK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 2-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo. Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

JK + 12K 2,5 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, ideálně před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Páteř by bylo vhodné masírovat pomocí MO+ v nahrbené pozici od kostrče k hlavě 5-10 minut. Potom do lopatek ještě šíji (krční páteř) podobně. Setřít a zateplit!

Pravděpodobně máte také dlouhodobě ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. Svaly jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.

Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Asi by vám pomohlo nosit nějaký čas jako nepříliš volný náhrdelník i BEN7 náramek – viz moje video.



Více viz obecné zpracování: Stres dlouhodobý


dobračka 2016-06-09 19:48:09 ukázat v kontextu reset

Po dlouhodobém stresu osobním i pracovním trpím problémy s krční páteří, nyní bolesti až dolů k bedrům, rehabilituji, sama cvičím, kolísá mi tlak, v poslední době buší srdce, přeskakuje občas večer při ležení, celkově se cítím špatně, nemám do ničeho chuť, velká únava, nyní jsem na neschopence, mám zánět žaludku, jinak mám dva myomy, žlučníkový kamínek, cystu v levém prsu, mám za sebou EKG, pravidelné kontroly u internistky, odběry krve, vše v pořádku, nedostatek vitamínu D a nižší draslík, jinak mi bylo doporučeno zklidnit nervy, jsem velmi empatický člověk, nechci ale brát antidepresiva, pokud to opravdu není nutné, před rokem jsem měla problémy, brala jsem chvilku čtvrt Egiloku, ale pak po kardiologii, holteru tlak příliš nízký, přestala jsem tedy, zvládala situaci cvičením, nyní se mi problémy částečně asi vrátily, možná zhoršily vzhledem ke stresu. Teď taky zkouším Bachovy kapky, jsem ale hrozně unavená, motá se mi hlava, mám závratě, pocit na omdlení, to už asi tři měsíce, teď se to vygradovalo před třemi týdny, od té doby neschopenka, mám obavy i z uzavřených prostor, uvízla jsem ve výtahu, pocit slabé paniky. Budu velmi vděčná za poradu, či osobní konzultaci. Děkuji mnohokrát za pomoc.

 

 

Omlouvám se, zapomněla jsem uvést tyto údaje: věk 44 let, žena, výška 162, váha 54, klidový tep 77 až 85. Tlak cca mezi 130/80 do 95/70, většinou 110/75.

Díky za pochopení.        

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele