Téma: Půst dlouhodobý - nevolnosti, téměř na zvracení 37X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-14 15:06:27 ukázat v kontextu reset

V časech ne-půstu by měla být strava střídmá.
Zimnice/horka, nevolnosti a další mohou být opravdu důsledkem postupného vyplavování odpadních látek z četných (skrytých) tukových ložisek v těle, ale ve vašem případě se zjevně jedná o atrofii jater s otokem v důsledku potřeby výroby glykogenu z bílkovin jaterní tkáně a z krve. Kolem desátého dne bude spotřebována i rezerva z ostatních tkání a začnou vám ubývat s tukem i svaly. Asi bych vám půst nechal vždy jen na ten jeden den v týdnu. Možná je i Osobní poradna.
Zkuste více dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 6-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.



Více viz obecné zpracování: Detoxikace


Klara H 2016-07-07 09:19:42 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový, sleduji Vaše rady už dlouho a Vaše čaje a preparáty mi také pomáhaly. Obracím se s dotazem ohledně půstu, protože tělu rozumíte. Nemám žádnou medicínskou diagnózu,ale subjektivní obtíže s trávení, bolavá střeva. Od ledna držím každý týden 1 denní půst (asi po 2 měsících snad 90% obtíží s bolestmi břicha je pryč), v březnu a květnu 3denní a nyní jsem právě skončila 7denní. Během půstů praktikuji klystýr s urinou dle V.Partykove. A nyní konečně dotaz. Při půstech jsem aktivní, ale zatím se nedostavil onen příval energie, o kterém se jiní zmiňují. Při 7denním mi bylo 5. a 6. den opravdu nevolno, po každém doušku vody říhání, téměř na zvracení. Bolestivé břicho, někdy v oblasti žaludku horní část), jindy oblast pod žaludkem, okolí pupíku, jako by to bylo v křeči. Ani mi nešel jógový dech, v okolí bránice jako by byla překážka, šlo se nadýchnou to břicha (ale s obtížemi, do prsou, ale kompletní vlna nešla. Celý sedmý den už mi byla velká zima, večer jsem pak ani nebyla schopná usnout, střídaly se vlny zimnice a horka.Zkrátka žádný příval energie, o kterém píší ostatní, jejichž zkušenosti jsem na netu našla. Jde o míru zanesení organismu? Ráda bych trénovala a prodlužovala půst pomalu dál, až na 21. Jaký je Váš názor? Děkuji a omlouvám za dlouhé psaní. A děkuji za vaše vtipné a jazykově hravé popisky a komentáře, někdy je čtu čistě pro zlepšení nálady a to je teprve lék Klára (37let)

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele