Téma: Motání hlavy, pálení v uších a únava 38X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-13 06:09:50 ukázat v kontextu reset

RK užívat dle citu, jak uvádíte.
TK + BK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 1 polévková lžíce do 1,5-2 dcl vody + Q10-Se-E 1 tobolka + Lecitin 1 tobolka + Brahmi 1 tobolka, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.
Šíji (krční páteř) by bylo vhodné masírovat pomocí MO+ v nahrbené pozici od lopatek ke hlavě 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!
Pravděpodobně máte dlouhodobě ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. Svaly jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.
Bolest kůže mazat tence MO+ na noc. Přebytek před ulehnutím setřít hadříkem.

V případě, že by výše uvedené nebylo dostačující, tak opět navštívit Osobní poradnu.



Více viz obecné zpracování: Motání hlavy


Hledačka 2016-07-10 14:30:18 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
38 let na MD. Před cca 1,5 rokem jsem byla u vás v poradně ohledně obavy z onemocnění roztroušenou sklerózou, kterou trpí i má matka. Tehdy jste mi řekl, že tam náběh je, ale že se to dá podchytit. Užívala jsem všechny přípravky a dodržovala doporučení. Cítila jsem se lépe. Nyní jsem prodělala od začátku roku několik infektů horních cest dýchacích. Všechny zdlouhavé, ale bez vážnějšího průběhu. Jen zvláštně se opakující bolest kůže na jedné půlce těla s následným vÿsevem čehosi v nose, bolestí oka.
Nyní se necítím nemocná jen se mi asi měsíc motá hlava, jako bych měla vypito, cítím zvláštní pálení hluboko v uších a jsem hodně unavená.
Poraďte prosím co znovu nasadit, zatím jsem dokoupila TK a uši vytírám dubovkama...
Děkuji a s pozdravem
Martina G

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele