Téma: Říhání po celý den 36X170/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-21 08:05:57 ukázat v kontextu reset

Domnívám se, že problém bude v dlouhodobém chybném držení páteře a blokádách.
12K 1-2 čajové lžičky do 1-1,5 dcl vody a pít po jídle.
BK 2 lžičky + GH 1 polévková lžíce (10 ml) do 2-3 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Při vypití namíchat daný den další.
Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu. Novpoklony 5-10 + Předklon v bok 4-5x + ZLZ 2-3x denně.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, konzervanty.
Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.
Vynechejte večer těžká jídla a poslední pokrm zařaďte 3–4 hodiny před ulehnutím.



Více viz obecné zpracování: Blokády páteře


Áda H 2016-07-18 15:55:25 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím poraďte. Již 1,5 roku mám problém s říháním, které začalo ze dne na den. Objevuje se po celý den několikrát za hodinu jak po jakémkoli pití a jídle, tak nezávisle na tom. Nikdy se ale nevyskytuje při poloze vleže. Pálení žáhy nemám, nic mě nebolí, chuť k jídlu mám. Podstoupila jsem endoskopické vyšetření žaludku, ultrazvuk břicha a vyšetření krve (cukr, minerály, enzymy, krevní obraz). Vše bylo v pořádku. Tušíte, co by mohlo být příčinou a jak se toho zbavit? Moc Vám děkuji.
36 let, 170 cm, 55 kg, administrativa u PC

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele