Téma: Roztroušená skleróza, záněty močových cest, kandida a průjmy 46X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-31 06:10:22 ukázat v kontextu reset

BK + SK 3+3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/3 lžičky a bylo by dobré, ale ne nezbytné i 1 lžíce GH, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle) + vždy 1 ks Brahmi + Moringa + Golden Yacca + Q10-Se-E střídavě s Q10P. Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně. K večerní dávce ještě přidejte vždy B-komplex Forte.
JK + 12K 2 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody, ideálně před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle. Při akutních potížích s trávením lze dát 3-4 ml 12K.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-4x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech často denně.
Do pochvy bych doporučil na noc aplikovat 0,5-1 ml MO+.
Vhodné by byly masáže od rodiny. Páteř masírovat v nahrbené pozici od kostrče k hlavě minimálně 10 minut MO+. Potom setřít a zateplit!



Více viz obecné zpracování: Roztroušená skleróza, RSZánět obecně a konkrétně zánět močového měchýře


evina8 2016-07-27 08:18:32 ukázat v kontextu reset

Dobrý deň, volám sa Eva. Mám 46 rokov a našťastie dobré manželstvo - dobrého manžela a dcéru Evku.
Už niekoľko rokov ma trápi choroba skleróza multiplex a k tomu sa pridružili choroby, ako je časté zápaly močových ciest, pochvy - to pripisujem cievkovaniu. Už niekoľko rokov sa nevymočím sama - čo ma dosť trápi a ubíja. A najnovšie sa mi pokazilo trávenie. Veľa potravín som musela vypustiť a vzdať sa ich. Na čo by som si aj zvykla, ale niekedy ma veľmi preháňa a potom moc zoslabnem. Ja už moc nechodím. vonku vôbec - mám zlú rovnováhu a veľkú slabosť nôh. Som na invalidnom dôchodku. Ak treba, prosím pýtajte sa čo som ešte zabudla napísať.
Moc vás prosím o pomoc a rady, ako si môžem spríjemniť život a cítiť sa lepšie. Objímam vás a ďakujem za pomoc.
Eva Ondrašáková

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele