Téma: Únava, vyčerpanost, anemie, bolesti honou, kostí, kloubů, točení hlavy a zimomřivost 37X174/59

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-07-31 06:11:25 ukázat v kontextu reset

Váš krevní tlak není na třísměnný provoz, ale na invalidní důchod!
Anémie i ostatní příznaky jsou zřejmě vlivem přidušení ze špatného dýchání a od toho nedostatek kyslíku v játrech.

Pravděpodobně máte také dlouhodobě ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.
Šíji (krční páteř) by bylo vhodné masírovat v nahrbené pozici od lopatek ke hlavě MO+ 5-10 minut. Potom setřít a zateplit! Nebo alespoň Zadbalon 3-4x denně ½ minutu.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Detoxikace k vylučování odpadních látek nahromaděných nedostatečným dýcháním.
OKL ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle + vždy 2 tablety KELP + ½ tablety Vápník s D3.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatoninu pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Více viz obecné zpracování: Únava až únavový syndrom,  Anémie


Olbramice 2016-07-28 23:57:04 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,již delší dobu se potýkám s neustálou únavou a také dost často s bolestmi hlavy.Asi 10 let užívám letrox chodím na práv.prohlídky a co se týče štítné žlázy dle lékařů vše v normě.Mám také anémii z nedostatku Fe a užívám magnesium.Často mě také bolí dolní končetiny a někdy mívám bolesti v dlouhých kostech a kloubech.Je mi též skoro pořád zima což se mi zdá že ještě únavu zhoršuje a často se mi točí hlava.Pracuji na třisměnný provoz.Měřím 174 cm vážím 59 kg.V práci zvedám několikrát za den těžká břemena. Krevní tlak 85/50 puls 55-60 v klidu.Je mi 37 let.Mnohokrát děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele