Téma: Pes, rakovina mízních uzlin, lymfom 6let

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-02 22:02:32 ukázat v kontextu reset

OKT + MO+RO+ smíchat stejným dílem do sklenice a podávat 3-4x denně 1 lžičku až 1 lžíci podle velikosti zvířete.



Více viz obecné zpracování: Rakovina lymfatického systému, či rakovina obecně



 


Gineja 2016-08-01 09:30:23 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
dostala jsem na Vás tip od známé, které jste pomohl k výraznému zlepšení stavu jejího pejska, kterého lékaři kdysi zatracovali.

Proto se na Vás obracím s prosbou o radu. V pátek nám byla u 6 leté fenky diagnostikována rakovina mízních uzlin, lymfom. Krevní výsledky jsou dobré, ale po těle (na krku u průdušnice, u lopatky pravé přední nohy, na posledních 2 strucích mléčné žlázy, na obou zadních končetinách u hlezen) byly nalezeny bulky. Fenka je plná života, nijak ji to neomezuje, je trošku unavenější, ale jinak potravu přijímá, běhá za kočkami, za hračkami, jako když jí nic není. Z bulek odebrala veterinářka vzorky na vyšetření a konzultaci s kolegy. Provedla RTG, sono (sono prozradilo zvětšenou houbovitou slezinu). Veterinářka prognozovala 2-3 měsíce života, pokud se nerozhodneme pro chemoterapii. S chemoterapií měli nejdéle žijícího pacienta v délce 21 měsíců. Veterinářka nám dala prednison a quamatel pro případ, že by se bulky na krku nějak razantně zvětšily a bránilo to dýchání, poté by prý na léčbě chemoterapií trvala neodkladně.

Pokud to půjde a nebudeme nuceni přistoupit k chemoterapii, ráda bych vyzkoušela, co se dá. Zvláště z těch přírodnějších variant. Můžete mi prosím doporučit cokoli, co by mohlo usnadnit průběh, či i jen trošičku zpomalit postup nemoci, případně, pokud by na chemoterapii přeci muselo dojít, nějaké podpůrné prostředky na imunitu a celkovou podporu organizmu? Jakékoli bylinky, sirupy, cokoli, co uznáte za vhodné. Dostala jsem tipy na měsíček, urinoterapii, koloidní stříbro, MMS, marihuanu.

Děkuji Vám skutečně za jakoukoli odpověď. Vážím si Vašeho věnovaného času.
Veronika Kačírková

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele