Téma: Bolesti křečovité kolem pupku už 4 dny 25Y190/90

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-05 08:16:52 ukázat v kontextu reset

Vypadá to na blokádu bederky a relaxací zaplyněného slepáku a pravděpodobně i zánětem. V takovém případě ale je vhodnější za mnou přijet jaksi osobně (do Osobní poradny) a ne emajlem.
12K 2 čajové lžičky do 1-1,5 dcl vody a vypít 5-15 min před jídly. A asi týden toho moc nejíst, je polosuché rohlík s troškou sýra tvarohového typu.
HK + REK 3+3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně a vždy tím zapít 1-2 lžičky MO+.
Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

Přispěje též:
Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, konzervanty.
Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět pobřišnice


novádoba 2016-08-02 21:07:45 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer, pane Nový. Prosím o radu. Můj syn má 4 dny bolesti břicha, křečovité, kolem pupku jakoby v pásu. Dnes v noci velmi intenzivní. Byl na vyšetření v nemocnici - odběry a ultrazvuk. Lékař nemohl zkontrolovat slepé střevo, které nebylo dobře vidět, jinak vše v normálu. Syna odeslali domů bez zjištění příčiny. Syn nezvrací nemá teplotu ani průjem. Nedávno jedl u sousedů grilované maso, následný den zmrzlinu z cukrárny. Doma nic nebezpečného nejedl. Můžete mi poradit, od čeho má bolesti? Je dobré vyčistit např střeva černým uhlím? Teď má 2 dny volno, tak odpočívá doma. Syn 25 let, pracuje jako řidič pro pizzerii, 190cm, asi 90kg. V dětství alergie na mléko. Moc vám předem děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele