Téma: Polyp v pochvě, střídavě únava a bušení srdce, mdloby, žíly popraskané, pomerančová kůže, alergie 44X167/57

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-08 21:56:55 ukázat v kontextu reset

Ve Vašem případě se jedná o kombinovanou příčinu, kdy štítná žláza nedává hormony kontinuálně, ale jen, když se nehrbíte jako Spejbl a nejste překyselená v důsledku přidušení a stresu.

MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy 1 ml 1x denně na noc (+ dámská vložka).
GK + MK 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 1 lžíce do 2-3 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky + Q10P 1 tableta + Golden Yacca 1 tobolka, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně.
OKH + Pupalkový olej ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Novpoklony 5-20 + Předklon v bok 4-8x + ZLZ 3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat.
Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.
Páteř masírovat vsedě nahrbeně od kostrče k hlavě minimálně 10 minut MO+. Potom setřít a zateplit!
Bederní pás (nosit od kostrče výše nebo křížovou oblast zateplit jinak), záda i nohy mít vždy v teple, nenosit podpatky, chodit přes špičky.
Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatoninu pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Více viz obecné zpracování: Překyselení organismuŠtítná žláza obecně


Ajo 2016-08-08 11:04:21 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, dědku Kořenáři, moc prosím o radu. Gynekolog mi sdělil, že mám polyp v pochvě a budu muset na vyčištění dělohy. To se mi ale nechce. V 12/2015 jsem přišla ve 13.tt o mimi, nevyvinulo se srdíčko, musela jsem na kyretáž, ale polyp mi neodstranili, i když o něm věděli. Nyní se opět snažím otěhotnět. Mám již 4 děti, ale chtěli bychom ještě miminko Je mi 44, 167cm/57kg. Tlak bohužel nevím, spíše ale nízký, často se mi točí hlava a musím si sednout. Pracuji jak na počítači, tak musím i dlouho stát nebo doslova lítat sem a tam. Velmi rychle se zadýchám, stačí mi pár schodů a buší mi srdce jako o závod. Anebo velké horko venku a jsem jak přišlápnutá. Nemohu vůbec běhat, stačí malý kousek, ihned mi začne silně bušit srdce a omdlívám. Přitom ale např. na prkně nebo bruslích jezdím jako drak. V poslední době mě hodně bolí nohy (lýtka), jako bych právě doběhla maraton, popraskaly mi povrchové žíly a po těle mám na více místech petechie a "pomerančovou kůži". Mám alergii na kosmetické prostředky, zatím nevím, na co přesně. Nesnesu žádné krémy, ani hypoalergické, ani chlor, tekutá mýdla ani např. clotrimatizol, když mi byl lékařem naordinován. Vařím si tedy mýdlo domácí s bylinkami a na pleť užívám bambucké máslo. Myslím, že jím zdravě, pečivo moc nejím, a když už, tak buď domácí nebo celozrnné. Krevní testy, včetně chlamydií a boreliozy byly prý negativní. Někdy jsem odpoledne (mezi 13.-16.hod.) tak unavená, že se musím štípat do rukou, abych neusnula... Mám za sebou náročné období díky škůdci s několikanásobnou poruchou osobnosti, zvanému ex-manžel. Děkuji za odpověď

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele