Téma: Děložní sliznice vysoká, myom 62X164/76

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-12 08:41:52 ukázat v kontextu reset

CK 3 ml + GH 1 lžíce do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta, připravovat 4x denně, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Užívat dlouhodobě.
MO+ do pochvy pokračujte v aplikaci 1 ml večer.
Pro případnou celkovou detoxikaci:
OKL + AO ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1 čajová lžička do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Dýchat Sifonem 6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 6-3x denně, časem lze snižovat četnost a prodlužovat čas. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, konzervanty.
Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.



Více viz obecné zpracování: Děložní sliznice - zbytnění


Agáta 2016-08-09 14:48:55 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový, od dubna dle Vaší rady maminka vzorně užívá na vysokou děložní sliznici a myom v děloze CK, GH, aplikuje MO+. Nyní byla na kontrole, myom je stále stejný, děložní sliznice stejně vysoká. Co byste, prosím, radil dál? Má pokračovat v užívání nebo jít na kyretáž, na kterou se jí po předchozí zkušenosti s velkým krvácením nechce? Myom má již delší dobu stejný, teď řeší hlavně tu vysokou sliznici. Mamince je 62 let, 164 cm, 76 kg, v důchodu, aktivní. Moc děkujeme za odpověď a přejeme hezké letní dny. Hanka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele