Téma: Barretův jícen, chronický zánět hltanu 50X161/68

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-12 08:42:34 ukázat v kontextu reset

MO+ ½ polévkové lžíce mimo jídlo (1h před jídlem, nebo 2h po jídle), 3x denně.
Následně na zapití oleje užívat:
HK + REK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Pálení žáhy je způsobeno špatnou funkcí stlačeného dvanáctníku břichem proti bránici a nekorektní inervací od páteře od vašeho hrbení se.
Pomoci dovede efektivně Zadbalon 3-5x denně ½-1 minutu.
Zdá se, že vaše játra nemohou korektně detoxikovat, protože špatně dýcháte a pro detox je málo kyslíku. Zkuste 2-3x denně 5 až časem třeba 20 minut dýchat Sifonem 6 a jinak podle možnosti Ještěrčí dech.
Vhodné by bylo denně formou dynamické chůze v délce 60-90 minut vyčistit hlavu, protáhnout tělo.
A též, jsou-li blízké ruce, tak páteř masírovat od kostrče k hlavě minimálně 10 minut MO+. Potom setřít a zateplit! Lze doporučit i profesionálního maséra.

Zažívání a detoxikace:
JK + 12K 2 + 2 čajové lžičky do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Detoxikace dlouhodobá:
OKH + AO ½ + ½ lžíce 2x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta + Panthenol + Selen + vitamíny C, E 3 toolky.



Více viz obecné zpracování: Autoimunitní poruchy a choroby


MilenaV 2016-08-10 07:31:49 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, chtěla bych Vás požádat o radu. V loňském roce mně zjistili Barrettův jícen (neměla jsem žádné pálení žáhy, pouze pokašlávání. Chodím na kontroly po půl roce. Letos v únoru mně odstranili žlučník. Od dubna jsem měla potíže s pálením v krku, které vždy přešlo a znovu začalo. Na ORL - stěry negativní, chronický zánět hltanu. Užívám Helicid, Kinito a Eliceu. Pálení v krku ( spíš horního patra )přetrvává, krk mám zarudlý, cítím tlak pod ušima, mám jakoby stažený krk a zastřený hlas. Jazyk, rty nepálí, potíže s polykáním nemám. Už jsem z toho zoufalá, čím víc na to myslím, tím je to horší. Kontroly se strašně bojím. Moc děkuji za radu. Výška 161, váha 72, tep v klidu 68,sedavé zaměstnání, nesportuji.

Omlouvám se, pane Nový,
zapomněla jsem věk - 50 let. Ještě jednou moc děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele