Téma: Únava, deprese, pocení a zimnice v noci 45X173/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-08-30 05:56:15 ukázat v kontextu reset

Podle popisu se jedná blokády krční páteře a o zastaralou boreliózu a tak bych to řešil následovně:
SK + TK 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) + Práškový vitamin C 1/3 lžičky do 1,5-2 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle) a k tomu si přibrat Q10P 1 tableta. Tuto kombinaci připravovat a užívat 4-5x denně.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Zažívání a detox:
JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, ideálně před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.
Zápěstí:
Mazat směrem k srdci 1-2x denně K1 a následně silou MO+. Přebytek setřít a zateplit. Rameno podobně.
Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.
Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.
Více už jedině přijít do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Borrelióza


zvonek 2016-08-28 14:01:03 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,poslední cca měsíc jsem měla nejdřív problém s bolestmi zad,které se pak začaly projektovat do pravého ramene a následně lokte,také se mi udělala nebolestivá boule na pravém zápěstí velikosti třešně - před dvěma dny mne začla dost bolet hlava a zuby,posléze už jen hlava a žaludeční nevolnost,vše provázeno velkou únavou..Pokoušela jsem se být v klidu plus dieta,žaludek i hlava je lepší,i když při změnách poloh dochází k motání hlavy a žaludek je trochu jak na vodě - nadále mne ale trápí naprosto šílená únava,ani po celém dni odpočinku nejsem schopná skoro žádné činnosti,jen bych pořád spala - v noci se přidružily na střídačku stavy totálního zpocení a stavy zimnice -ale bez teploty.Tělesná neschopnost vede ke stavům deprese a plačtivosti nad vlastní neschopností - nelituji sebe,ale to,že nezvládám domácnost a děti teď Klidový tep je 69,věk 45,žena v domácnosti,dvě děti,výška 173 cm 60 kg - děkuji za pomoc.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele