Téma: Vlasy šedivé 40X167/64

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-09-05 05:21:57 ukázat v kontextu reset

VK 2x týdně a KK též 1-2x týdně promasírovat vlasovou část hlavy.
U dlouhodobého užívání ředit před užíváním 1:3 až 1:4 s vodou. Lze před i po mytí hlavy šampónem.

CK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

JK 1 lžička do decky vody a také 1 lžička Sinflama pít 3x denně po jídlech.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, konzervanty.
Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Šíji (krční páteř) by bylo vhodné masírovat pomocí MO+ v nahrbené pozici od lopatek ke hlavě například v sedě s oporou o stůl 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!
Pravděpodobně máte dlouhodobě ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. Svaly jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.

Na noc hlavu zateplit černým kulichem až po bradu (tím řešíme i kyslík i prokrvení.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1 lžička + B-komplex Forte 1 tableta + + Panthenol 2-3 tobolky.



Více viz obecné zpracování: Jaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)Vlasový růst nedostatečný


Moly 2016-09-02 14:31:43 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
prosím o radu. Je mi 40 let, váha 64 kg, výška 167 cm. Mám sedavé zaměstnání. Od 17 let mi šedivý vlasy. Vyzkoušela jsem různé přípravky, ale nic nepomohlo. Vlasy mi i pomalu rostou a nejdále na ramena. Předem děkuji za odpověď.
Moly

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele