Téma: Pálení žáhy, jícnu, překyselení 43X162/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-09-11 07:49:38 ukázat v kontextu reset

Psychovypětí a stres vám způsobují překyselení z hypoxie a kompenzující katecholaminy vám kompletně odkrvují trávicí systém. Přípravky jste si naordinovala perfektně, jen bych na noc přidal Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1 čajová lžička + B-komplex Forte 1 tableta.
A také černý kulich až po bradu. A hlavně dýchat = Sifonem 6 3x denně 5-20 minut v době tělesného klidu.

Přípravky, které jste uvedla, 12K i JK s jídly, HK mimo jídla, K1 a po něm MO+ (na záda) bych už dalšími nenavyšoval. Dýchání cvičení, Zadbalon, joga, Novpoklony… je perfektní pokud dodržujete. Víc asi jen osobně (do Osobní poradny).



Více viz obecné zpracování: Překyselení organismu


Andyva 2016-09-09 12:35:32 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, mám problémy s překyselením ,pálí mě žáha téměř od rána a už mě i bolí celý jícen, krk. Žaludek též, mám problémy s trávením a také každou chvilku pocity hladu...jím normálně 5-6 denně. Zkoušela jsem detoxikaci s grepem, pomerančem , citrónem, ale bohužel je to na moje zažívání hodně agresivní. 14 dní užívám bylinky od Vás: Zeměžluč, Heřmánek, Ostropestřec, Mazání, Měsíčkový olej, několikrát denně se poválím na Zadbalonu( fantastická věc),používám ještěrčí dýchání, cvičím Novpoklony, začala jsem chodit na jógu. Přesto se spíš potíže zhoršují.
Je mi 43 let,162 cm,65 kg, jsem podnikatelka, vedu pension, kde i pracuji- takže pohyb je.Tep:72/min. Moc děkuji předem za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele