Téma: Smutek, úzkosti, kvasinky a překyselení 30X160/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-09-14 06:15:50 ukázat v kontextu reset

GK + BK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
OKH + Pupalkový olej ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Do pochvy aplikovat RK ředěné: Bezprostředně před aplikací ředit 1:4 s vodou. Aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce (5 ml) do pochvy 1-4x denně.
MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½-1 ml 1x denně na noc.
Používat Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře.

Novpoklony 5-20 + Předklon v bok 4-8x + ZLZ 3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat. Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu. Vyprsit se!

Vlasy:
VK 2x týdně a KK též 1-2x týdně promasírovat vlasovou část hlavy.
U dlouhodobého užívání ředit před užíváním 1:3 až 1:4 s vodou. Lze před i po mytí hlavy šampónem.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření (s výjimkou kurkumy), potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, konzervanty.
Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.



Více viz obecné zpracování: Deprese, trudnomyslnost patologická


Marrion 2016-09-11 19:58:17 ukázat v kontextu reset

Milý Dědku kořenáři,
jmenuji se Martina, 15.6. mi bylo 30let, měčím 160cm a zaměstnání mám pohyblivé, pracuji v zahradním centru. Bydlím sama v Praze.

Od rozchodu s přítelem mě trápí strach, že zůstanu sama, úzkosti z mezilidkých vztahů, samota a pocit, že stárnu. To je z psychického hlediska. Z fyzického mám sevřené hrdlo, jsem zahleněná a když, jsem byla u jedné terapeutky, řekla mi, že mám přemnoženou candidu a překyselený organismus. Omezuji sladké, bílé pečivo, piji bylinkové čaje, střídavě čaje lapacho, lopuchový, anděliku, kontryhel, drmek, tulsi.. chodím na procházky, dýchací terapie ale přesto mi to na stažený krk a strach nepomáhá. Taky nemám moc dobré vlasy. Jsou to 2 roky, co jsem se s přítelem rozešla, psychicky mě deptal. Také 2 roky, co jsem vysadila antikoncepci, kterou jsem brala od 17 let. Antidepresiva neberu, zajímám se také o duchovní rozvoj a rodina i přátelé se ode mě odvrátili, myslí si, že jsem divná. nechci se litovat ale občas mám pocit, že už toho je na mě moc.

Moc děkuji za Vaši odpověď. Říkám si ale, zda mi pomůžou bylinky nebo spíše psycholog..

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele