Téma: Nádor prsu, chemoterapie, operace, ozařování, odmítnutí hormonální léčby, přibrání 25 kg 27X168/99

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-09-24 06:06:27 ukázat v kontextu reset

MO+RO+ ½ lžíce 3x denně mimo jídlo (1 hodina před, nebo 2 hodiny po jídle).
To zapít RAK + TK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/3 lžičky + Graviola 2 tobolky + Q10-Se-E 1 tableta + Penoxal 100 mg, pít mimo jídlo (1 hodina před, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKT + AO ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře, nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK + 12K 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1 čajová lžička. Míchat a užívat 3x denně po jídle.

Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1 čajová lžička + B-komplex Forte 1 tableta + Vitamin B12 0,5mg 1 tableta.

Lokalitu štítné žlázy mazat MO+ 2x denně asi minutu vtírat a přebytek z pokožky setřít. Vyprsit se a hlavu nosit vzpříma a ne jako želva dopředu.

Dýchat Sifon 6 5 min i víc dle možností každou hodinu klidu. A jinak Ještěrčí dech pokud možno zbývající čas.
Ve Vámi uváděných pohybových návycích nepolevit.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.
Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.
Především je vhodná červená řepa v jakékoliv kulinářské formě. Napomáhá také brokolice a hlíva zpracovaná do 75°C.

Více jedině do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Rakovina prsu, či rakovina obecně


LenaSedlakova 2016-09-23 11:20:25 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,

jsem žena, je mi 27 let, jsem téměř 2 roky na mateřské dovolené a před rokem mi zjistili zhoubný nádor v prsu. V září 2015 jsem nastoupila na chemoterapii, která byla ukončena v únoru 2016. V březnu 2016 jsem byla na parciálním zákroku, bylo odebráno pouze ložisko nádoru. V květnu a červnu 2016 jsem chodila na ozařování a nyní- září 2016- jsem odmítla hormonální léčbu.

Během léčby jsem přibrala na 99 kg, z původních 74 kg, při mojí výšce 168 cm.

V červnu 2017 mě čeká oboustranná mastektomie, pouze pokud zhubnu alespoň 20 kg. Váha se mi zastavila na těch 99 kg a dolů to nejde, zkoušela jsem diety, hladovění, nutridrinky, raw stravu, pohybu mám dost, chodím denně s kočárkem asi 8-10 km, běžná aktivita s dcerou, starost o domácnost..

Po odmítnutí hormonální léčby byl lékař dost hrubý, přišlo mi, že mě zastrašuje tím, že se mi nemoc brzy vrátí, pokud okamžitě nezačnu užívat tamoxifen, po kterém ještě více přiberu na váze.

Co si o tom myslíte? Je opravdu hormonální léčba nutná? Poslední týdny ani nespím, musím užívat léky na spaní. Jsem již unavená a zoufalá, ale něco uvnitř mi říká, že musí být i jiné řešení, například Vaše výrobky...

Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Lena

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele