Téma: Krevní tlak vysoký 56Y183/83

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-13 05:38:13 ukázat v kontextu reset

MK + BK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Q10P 1 tableta + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně. Případně černý kulich, či šátek až po bradu na noc přenastavuje dýchací automatiku pro zvýšenou noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.
Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Záda udržovat v přiměřené kondici: Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu. Byly by dobré i Novpoklony a ZLZ viz moje videa.



Více viz obecné zpracování: Blokády páteřeImunitní nedostatečnost


SD 2016-10-12 09:33:14 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
Při koupi přípravku Matová směs mi Vaše, velice ochotná a milá, spolupracovnice pověděla o Vaši úspěšné léčbě syndromu, se kterým si lékaři nevěděli rady, a o této poradně.
Už cca 4 roky jsem měl hraniční tlak, mezi 130-140/80/90, který ale po jarní bronchitydě (na kontrole po uzdraveni konstatovali nepříliš dobré okysličeni organizmu) už stoupl nad uvedené hodnoty a pohybuje se mezi 135-155/85-105.
Z rizikových faktorů není přítomen ani jeden –jsem nekuřák, nemám nadváhu 56/183/83, alkohol skoro vůbec nekonzumují, pravidelně chodím plavat a bruslím na inlinech, jsem často na procházkách v parku i v lese. (vlastně jeden by tu byl, dlouhodobě- stres doprovázen obavami, cca 15 let, ale je to už víc jak 2 roky co pominul. A spíš sedavé zaměstnání).
Včera jsem byl i u chiropraktika jelikož mě bolela ramena a záda (horní část bez vystřelování do bederní části), kteří po masáži doporučil cvičení (záda ramena a ploský nohou) a také cvičení dýchání. Z toho jsem usoudil že asi i ten zvýšený tlak by mohl být vyvolán nedostatkem kyslíku. Právě kvůli tomu stále se mi nechce brát léky na vysoký tlak, se všemi jejích nežádoucí účinky, a tím že se musí brát celý život.
Předem děkují za radu, nebo případně i osobní konsultaci.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele