Téma: Rameno, bolest, šlacha v bicepsu natržená nebo pochroumaná 21Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-13 23:18:58 ukázat v kontextu reset

CK + AK 2 + 2 čajové lžičky do 2-2,5 dcl vody + Gelmodel1 lžíce, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Postiženou lokalitu mazat K1 a hned po důkladném vetření masírovat MO.
Na rameno si dejte sluchátka s náušníky a co nejvíce tam posílejte hudbu s basy typu mužské sbory. Vibrace i magnetická pole zrychlí hojení.

Více už jedině přijít do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Rekonvalescence


tomik25 2016-10-13 12:19:20 ukázat v kontextu reset

Je mi 21 let, da se rict ze sportovec, nyni ne. Tep, tlak= OK. Mám už něco lehce přes dva měsíce problém s ramenem, kdy při posilování mě začlo píchat v pravém rameni. Bolest se postupně každým dnem v posilovně zvyšovala. Vyustilo to až do situace, kdy mě rameno bolelo i v klidu. Zašel jsem si na urazovku , tam mi rekli s nejistotou, že jsem si natrhl rotatorovou manzetu, po přetrvávajících obtíží objednat k ortopedovi.Zasel jsem si tedy k ortopedovi, ten mi sdělil,že jsem si pochroumal, možná natrhl šlachu hlavy bicepsu v rameni. Naordinoval mi klid, za měsíc kontrola. Teď je to už druhý měsíc od počátku zranění, stále necvičím,ale vysledek je o 70% lepsi. Ted jsem si zašel na kontrolu k ortopedovi, předepsal mi 10x laser na doléčení. Pokud to prý nepomuze, potom razova vlna. Chtěl bych se Vás zeptat, jaké přírodní doplňky brát na rychlejší hojení, pomohli by nějaké bylinky ? Pripadne jake a jak je davkovat? S prominutim uz mi to leze krkem, jak nic nemohu delat a uz bych z toho chtel byt co nejrychleji venku a venovat se posilovani a dalsim konickum. Děkuji mnohokrat za odpoved.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele