Téma: Bolesti, necitlivost od kolen dolů, tupý pocit při doteku, tmavé skvrny pod nehty, únava, zrak, slabost, ospalost 47Y186/91

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-10-26 06:36:18 ukázat v kontextu reset

Typické je to pro cukrovku, leukémii i boreliózu... asi lépe osobní poradna...

MO+RO+ ½ lžíce 3x denně mimo jídlo (1 hodina před, nebo 2 hodiny po jídle, čímž se rychle vstřebá, hojí sliznice a jde do lymfy).
To zapít CK + TK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Graviola 2 tobolky + Golden Yacca 2 tobolky + Q10P 1 tableta + Vit. C 1000 mg 1 tableta, pít mimo jídlo (1 hodina před, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4-5x denně.

OKT + AO ½ + 1 lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře, nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody. Míchat a užívat 3x denně po jídle.

Nohy mazat VXK asi 2-3 minuty 1-2x denně směrem k srdci do vcucnutí a následně hned 5-10 minut MO+ směrem k srdci a zateplit.

Dýchat Sifon 6 5 min i víc dle možností každou hodinu. A jinak Ještěrčí dech pokud možno zbývající čas.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.
Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).
Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Především je vhodná červená řepa v jakékoliv kulinářské formě. Napomáhá také brokolice a hlíva zpracovaná do 75°C.

Více do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: LeukémieCukrovka na dietu,  Borrelióza


Haninka 2016-10-25 10:22:03 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,prosím o radu pro přítele. Trápí ho bolesti a necitlivost nohou. Potíže začaly před cca 3 lety v oblasti od kotníků dolů, dnes již od kolen dolů. Nohy bolí v klidu i při doteku, zároveň je pocit doteku tupý. Pod nehty palců se objevily velké tmavé skvrny, jako modřiny. Současně se zhoršuje úvava, zrak, slabost, ospalost. Stav se nyní zhoršuje každým dnem.
Vyšetření EMG negativní, vyšetření krve před měsícem na hranici chronické leukémie. Zatím neřešeno,až podle srovnání testů v lednu.Cholesterol 7. Čeká na vyšetření cév a další neurologické. Předepsány vitamínové injekce a od bolesti. Příčina lékaři zatím nestanovena. Raději by volil alternativní cestu.
Věk 47, výška 186, váha 91. Sportovně 30let karate.
Děkuji. Mějte krásný den.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele