Téma: Nedostatečnost dolních končetin, inkontinence, zhubnutí 86170/69

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-11-05 07:01:58 ukázat v kontextu reset

Kdybych byl lékařem, tak bych doporučil pečlivější vyšetření bederky, protože to vypadá na uskřinutí míchy v lepším případě výronem vaziva ploténky bortící se páteře. Na první pohled by to mohl vidět i fyzioterapeut.
VXK a následně MO+ jste k masírování noh směrem k srdci vybrala správně.
Dýchat Sifonem 4 5 min každou půl až hodinu dle možností.
MO+ ½ polévkové lžíce mimo jídlo (1h před jídlem, nebo 2h po jídle), 3x denně.
Následně na zapití oleje užívat
BK 2 ml + HK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Panthenol + Selen + vitamíny C, E 2 tobolky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
JK + 12K 2 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, ideálně před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.



Více viz obecné zpracování: Blokády páteře


Renáta 2016-11-04 18:12:46 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer, pane Nový, mám v péči otce, 86 let, deset let po CMP, zbaven svéprávnosti, 170 cm, nyní méně než sedmdesát kilo. Před čtyřmi lety operace střeva a vývod, díky němuž mu vzniklo během let několik výrůstků a tři kýly. Donedávna otec zcela mobilní, chodil o holi, sice kostrbatě, ale relativně pevně. Nyní pátým dnem v nemocnici po rozehnání zánětu žlučníku - nohy mu vypověděly službu a začal se počurávat. Hodně zhubnul, je motivovaný situaci zlepšit, ale nevím, kde máme začít. Ráda bych, aby přibral, ale díky předchozím bolestem břicha kvůli výrůstkům má dietu, nyní i kvůli žlučníku. Potřeboval by zesílit, poradíte prosím? Dnes jsem zakoupila jírovcové mazání a měsíčkovým olejem jsem mu dříve mazala i kýlu, teď spíše nohy, to, že se ztěžka postaví a neujde s holí, je otázka zhruba týdne. Děkuji velmi, Renáta

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele