Téma: Zlatý stafylokok, zánět dutin, potíže i po ATB 44X175/85

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-11-09 05:59:34 ukázat v kontextu reset

RK stříkat rozprašovačem (jde na 50 i 100 ml lahvičku) do krku, 2-8x denně. Po sebezapření lze i do nosu. Případné zředění v případě zlatého stafylokoka je nevhodným zeslabením účinku. Prostě očekávejte bombu čenichovku až 2-4xD.
TK + LPK 2 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Práškový vitamin C ½ čajové lžičky + Q10-Se-E 1 tableta, pít mimo jídla (30 min před jídlem, nebo 2h po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně, dlouhodoběji dle potřeby. Nyní mám v procesu schvalování proti této potvoře směs Lichořeřišnicovou (LIK), která bude k dispozici asi až v lednu.
OKHI + AO ½ + ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Dýchat Sif6 5 min a dle možností po čase zvyšovat až na 20 min. 6-3xD. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.
Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.
Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.
Eukalyptová silice za studena volně odpařovaná stimuluje tvorbu řídkého, odkašlávacího a čistícího hlenu v plicích.

Pokud nebude stačit, tak do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dutinImunitní nedostatečnost


Sin 2016-11-07 10:31:54 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,

několik zim po sobě mne trápí silné zahlenění, škrábání v krku a bolesti v oblasti čelních dutin. Tyto příznaky se s první vlnou chřipek zhoršují, proležím velkou část zimy. Antibiotika příznaky utlumí, nezmizí však úplně. Před 2 měsíci při vyšetření na ORL zjištěn vysoký stav zlatého stafylokoka v krku, RTG ukázal zánět čelních dutin. První ATB nezabrala, stav stafylokoka nezměněn. Minulý týden jsem dobrala druhá ATB, zatím jsem nebyla na kontrole, ale subjektivně se mi zdá stav krku nezměněn. Na radu lékařky si vyplachuji nos solným roztokem.
Je mi 44 let, výška 175 cm, váha 85 kg, mám sedavé, nárazově stresující zaměstnání. Beru léky na vyšší tlak a nefunkční štítnou žlázu. Jako koníčka jsem měla práci se sklem – tavení nad sklářským kahanem. Toho jsem se musela momentálně vzdát, neboť mám pocit, že bolesti v oblasti dutin bývaly prací u kahanu (suchý a horký vzduch v obličeji) podpořeny. Prosím o radu.

Díky Magda

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele