Téma: Ureaplasmata, kvasinky v pochvě 35X180/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-11-14 06:41:24 ukázat v kontextu reset

Vaše tělo asi přeplněno kyselými metabolity, které omezují možnosti imunity, zřejmě v důsledku přidušení z psychovypětí. Vzhledem k absenci buněčné stěny ureoplazmat nepomáhají běžná antibiotika.

Do pochvy aplikovat RK ředěné bezprostředně před aplikací 1:4 s vodou. Aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce (5 ml) (a nechat působit 5-10 minut) do pochvy 1-4x denně.

MO+ bez dalších siličných příměsí aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy ½ ml 1x denně na noc. Před sexem 1 ml.
GK + TK + LPK 2 + 3 + 4 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky + Q10P 1 tableta, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
OKH + Pupalkový olej ½ + ½ lžíce 2x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle. Nejpozději 6 hodin před spaním.
JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Na mytí všeho používat dlouhodobě Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.



Více viz obecné zpracování: Kvasinková nákaza


Halakacha 2016-11-11 14:34:19 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane NOvý,
žena, 35 let, 180 cm, 70 kg, OSVČ - občas sedavější, občas běhavější práce – jsem lektorkou, vedu kurzy pro veřejnost. Mám problém s ureaplasmaty na ženských orgánech, problémy začaly cca 1,5 roku nazpět: Chyceno buď z bazénu s teplou vodou nebo od jednoho muže. Nyní partner stálý, leč řešíme tento problém. Milování nelze moc provádět, pociťuji neustálý diskomfort a suchost. Na ureaplasmata nasedá často kvasinka. Stravuji se zdravě, 0 cukru, kváskové pečivo, hodně zeleniny, bez masa a mléčných výrobků. Plazma, bicom, čínské byliny, ATB 3 týdny - nic nezabralo. Nyní beru brusinku, grepový extrakt a polyporus. Gynekoložka říká, že potřebuji zahojit sliznici. Tu teď mažu vnitřně MO s přidaným teatree, ale moc to nezabírá, kvasinka se vrací, diskomfort z ureaplasmat cítím neustále. Dle biorezonanční diagnostiky mám ureaplazmata v celém těle. Můžete mi prosím poradit, čím se od této infekce v těle vyčistit a jak zahojit poševní sliznici? Moc děkuji!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele