Téma: Svědivé puchýřky na chodidlech 1Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-11-14 06:42:30 ukázat v kontextu reset

Zevně bych doporučil vždy při svědění nebo zarudnutí tamponovat častokrát denně směsí RK a Francovka Alpa 1:1 a na noc MOM-Ag tenkou vrstvu, aby pokožka mohla i po namazání dýchat.
Na nemokrý a nezpocený krk nosit BEN7 náramek a sledovat, jestli se kuličky nebudou rychle kazit nebo kůže pod nimi. – V tom případě zavolejte nebo přijďte do Osobní poradny.
Kojíte-li, tak doporučuji pro Vás:
GK + CK 3+3 ml + GH 1 polévková lžíce (10 ml) + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky do 2-2,5 dcl vody, pít během dne. Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně.
OKAI je vyrobena se záměrem dlouhodobé komplexní podpory imunity a detoxikace játry. 1 lžíce 2-3x denně, nejlépe do jídla, nebo při jídle, ne déle než 5 hodin před spaním..



Více viz obecné zpracování: Ekzémy ostatní a plísňové


anahry 2016-11-12 20:58:24 ukázat v kontextu reset

Milý Dědku kořenáři,

obracím se na Vás ohledně mého ročního synka (12,5m). Už půl roku se mu dělají na chodidlech a po stranách chodidel malé puchýřky, které potom přejdou v červnené pupínky, mezi prstíky nic nemá. Svědí ho to. Kožní nula. Neustále mění mastičky a diagnóza žádná. Já jsem zkoušela Dubovky, Propolis, Tea tree olej, krém proti plíním, konopnou mast, koloidní stříbro. Na chvíli mu to zmizelo u moře, ale bohužel... Nedokáži vysledovat příčinu - prací prášek, boty nemá, strava. Zdá se mi, že se to zhorší, když se zpotí, ale to je subjektivní pocit.Vložila bych foto, ale to zde asi nejde (nebo jsem negramot).
Jinak je to milý, usměvavý chlapeček, který je rád na světě.
Velice děkuji za případnou odpověď.
P.S. Očkování ještě nemá ani jedno.

Zdraví, Hana H.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele