Téma: Obezita, necitlivost paty a celá řada potíží 45X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-11-29 08:49:36 ukázat v kontextu reset

Dokud je vůle, vždy lze něco dělat.

Ulevit tělu zmírněním přebytečných kilogramů je perfektní začátek.

Podstata vašich potíží začíná v přidušení. Stresem nedýcháte a bez kyslíku nejen špatně detoxikujete metabolity, ale vůbec ne tuk. Ten se hromadí a nadváha vám nejen bortí páteř. Nejezte přílohy, jen zeleninu – dopoledne syrovou a odpoledne tepelně upravenou. Bílkoviny ano, včetně masa. Ostatní (pečivo, mouka, cukr, brambory, obecně přílohy) lze vyřadit dlouhodobě.

Ke snídani a k večeři lze jedno ovoce, například jablko.

Každý večer ujděte o pár kroků víc než předchozí až se časem dostanete na 1-2 hodiny chůze. Vůbec nespěchejte a tep se snažte držet pod 130 tepů. Hluboké dýchání vám tep sníží. Za asi 2 měsíce se již pohublejší ukažte v osobní poradně (Osobní poradna) a připomeňte, že jsem se chtěl podívat na buněčnou vodu.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 6-10x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně. Tato dýchání kdykoliv přijde „blbá“ nálada, hlad, chutě.

OKH + AO ½ + 1 lžíce 2x denně (1-1-0 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.

JK + 12K 4 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, ideálně před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.

Na noc Sanogel 2-3 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 3 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

HaFo71 2016-11-28 07:59:07 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, budu ráda za radu, protože už dlouho mám pocit, že mám rozbité celé tělo i duši. je mi 45 let, nadváha 117 kg, cítím se už dlouho, jako by mě někdo zmlátil, prožívám psychicky náročné roky, takže i psychika zlobí v podobě úzkostí a panických atak. Bolí mě celý člověk - kombinovaně bolí klouby, kosti, prostě celý člověk. Horší se mi zrak, lehká cukrovka na dietě bez léků, Ctím často brnění končetin, teplo v pravém kotníku, třesou se mi ruce, po ránu jako by nebyly moje. často cítím v celém těle vnitřní chvění. Poslední dobou mě vyděsila necitlivost levé paty. je pravda, že obě nohy, celá chodidla mě po delší chůzi velmi bolí, takže jsem to přičítala nadváze a plochonoží, ale necitlivost paty mě vyděsila.
je toho hodně, nevím, odkud začít s nápravou - jde ještě vůbec něco spravit?
Budu ráda za reakci, děkuji, za Váš čas a energii, Hana F.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele