Téma: Paraziti, ekzém 1,5Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-12-16 05:59:03 ukázat v kontextu reset

Ekzém tamponovat 2-10x denně REK pro hojení, nebo RK dle potřeby v případě svrbění a mokvání.

Zprvu jen na noc a později v procesu hojení i během dne mazat tence dle citu a potřeby RM-BS 1-3x denně nebo podle citu.

Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře je určeno k omývání citlivé pleti. Pro atopiky a alergiky i k praní.

Vždy, když budete dělat domácí koupel, osvědčuje se v těchto případech na vanu přidat lžíci jedlé sody, 2-3 lžíce Sinflam a 50-100 ml RAŠ.

Problematikou parazitologie se zabývá dlouhodobě Ing. Hana Bláhová.

U dospělých se nám na parazity osvědčilo vícekrát denně OKH. V případě dětí by byla dávka 1-2 lžičky 3x denně.

hodado 2016-12-14 08:16:38 ukázat v kontextu reset

Dobry den, dovolte mi Vas pozadat o radu. V posledni dobe, radove dva mesice mame velky problem s ekzemem u naseho maleho synka 18mesicu. Pokud by se jednalo jen o ekzem asi v poho, ale.... ma velike priznaky na parazity. a to.. pobledle tvare/chudokrevnost, kruhy pod ocima, velike brisko, nezmerna chut se prejidat, stenani v noci, ztrata robustnosti v tele, a pod.

Bohuzel nevim na koho se obratit nebot vsechny alespon trochu prirodni preparaty jsou urceny pro deti od 3 let. A doktori v casti sveta kde se momemntalne vyskytujeme leci vse antibiotiky a kortikoidy.

Podezreni na parazity nejsou vysledkem odhadu ale spise dlouhodobeho hledani priciny. Alergie na potraviny se nam nepotvrdila.
Nicmene maly se odmalicka cpal hlinou a piskem a pod. Jen jak mnel prilezitost. Krom toho existuje i moznost prenosu z rodicu. neot jsme starvily pomerne velkou cast poslednich let( pred narozenim ditete) ruzne po asii.
Nevite prosim co by mohlo pomoci.

Velmi dekuji. R

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele