Téma: Bolesti hlavy neustupující a motání, bolesti krční páteře, neschopnost sedět, tepání v hlavě, nervozita, únava 24X164/5124X164/51

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-12-19 05:40:20 ukázat v kontextu reset

V podstatě se jedná o revmatické změny na vazivech a skloubeních nejen krční páteře, což v kombinaci s chronickým přidušením je vaší pastí na sebe. Je potřeba cvičit s krkem viz moje video (https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE), Novpoklony, Zadbalon a dýchat jako ještěrka (Ještěrčí dech) či Sifonem 6, jak jste dostala doporučeno.

Promasírovat MO+ s citem od zdola i krční páteř a od prostředka i hrudní..

AK + CK nyní dočasně vyměňte za BK + SK, do vymizení nestabilních pocitů s nervy.

MonikaKa 2016-12-18 17:02:17 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
jsem studentka, je mi 24 let, váha 51 kg, výška 164 cm.

Před 2 týdny jsem byla u Vás v osobní poradně kvůli neustupujícím bolestem hlavy a jejím motáním. Užívám každý den 3x denně TK před jídly, GH+GK+AK+CK+ vit.C, do jídel OO-KH, na večer Křemíkogel+NK + B komplex.
Problémy mi však přetrvávají a přidaly se i bolesti krční páteře. Vypozorovala jsem také, že když sedím na židli nebo nějaké rovné podložce, jakoby se mi samovolně hýbala horní polovina těla. Vůbec nedokáži sedět v klidu třeba při jídle. V leže či při posedu v křesle je to nahrazeno tepáním v hlavě. Když stojím, mám z toho pocity nervozity. Tohle mi bohužel v celku omezuje běžný pohyb, i když se snažím alespoň trochu cvičit, jak jste mi radil, musím pro to vynaložit velké úsilí. Už jsem z té situace trochu bezmocná. Když jdu třeba s mamkou na 20 minut ven se psy, jsem z toho pak unavená, jako kdybych uběhla maraton.

Chtěla jsem se Vás zeptat, zda všechny tyto problémy mohou být neokysličením organismu nebo zda by mohlo jít o nějaký rozsáhlejší zánět nervů krční páteře? Čekám sice na vyšetření MR, ale nevím, zda by mi s tím některý s doktorů vůbec dokázal pomoci.
Děkuji moc za odpověď!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele