Téma: Šťítná žláza, snížená funkce, syndrom suchého oka 27X158/77

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-01-03 05:58:29 ukázat v kontextu reset

Deprese značí nedostatek kyslíku v mozku. Máte-li nedostatek kyslíku, nemetabolizujete ani tuk..



Pravděpodobně máte dlouhodobě ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy patologicky nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. Svaly šíje jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.

Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.



CK + VK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + KELP 2 tablety, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKH ½ lžíce 2x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1/2 čajové lžičky + Biopron 9 3x denně po jídle.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

Vícekrát denně vždy po 1-2 hodinách tělesného klidu dýchat Sifonem 6 asi 5-10 minut dle možností. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

MO+ na hadřík, nebo vložku obden 1/2 polévková lžíce. Na noc zepředu na krk a štítnou žlázu; zafixovat např. šátkem, aby se mohl olej celou noc vstřebávat.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Nikol 2017-01-02 11:09:29 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, před 5 měsíci mi našli sníženou funkci šťítné žlázy. Dostala jsem Letrox 50. Asi po 2 měsících se mi rapidně zhoršil zrak (pálení, svědění, zastřenost, pocit čehosi v oku, světloplachost,.). Během posledních 3 týdnů jsem dostala 3x jiné antibiotické kapky, ale nezlepšilo se to. Prý mám poškozený slzný film a je třeba dlouhodobě užívat umělé slzy. Že prý tyto léky oko vysušují. Letrox jsem vysadila a nasadila Mladý ječmen. Můžete mi prosím něco doporučit? Je to hodně nepřímené a tvrá to už opravdu dlouho. Děkuji.

Nikol, 27 let, 158 cm,77 kg, 69t/m.,momentálně bez zaměstnání. Mám celiakii. Téměř celý život trpím depresemi, strachy, úzkostmi, obsesemi a hodně se stresuji. Brala jsem APO-CITAL, ale nabrala jsem po něm 15 kg (dr. mi ho nechtěla vysadit či změnit,tak jsem to udělala sama a snažím se s tím bojovat sama-začala jsem brát Třezalku). Předem děkuji za rady

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele