Téma: Únava, svalová slabost a bolest, trávení, stres, strach, úzkost 32X164/47

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-01-06 06:08:27 ukázat v kontextu reset

Vaše permanentní přidušení ze zanedbaného dýchání vám úplně zlikvidovalo imunitu překyselením. Ten problém se ale intoxikací metabolity generalizuje.



Sifonem 6 dýchat zprvu 2 minuty každou půlhodinu a postupně přidávat dle možností. V ostatní čas se snažte o Ještěrčí dech.

REK + HK 3 + 3 ml do 1,5-2,5 dcl vody + Q10-Se-E 1 tableta + Eleuterokok 1 tableta + Penoxal 50 mg, pít mimo jídlo (30 min před, nebo 2h po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 4x denně a tím zapíjet 1-3 lžičky MO+RO+.

OKAI ½ lžíce 2x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 2 + 1 ml do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 1,5-2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Břicho mazat ve směru hodin MO+ a tím i záda 2x týdně masírovat v nahrbené pozici směrem ke lbi.

Zadbalon 3-4x denně ½ minutu.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Nejíst bílou mouku, cukr, sladkosti, brambůrky, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření.

Jíst zeleninu ke každé porci v různých formách (syrová, kvašená, tepelně upravená, v menší míře ovoce.



Lékař by měl diferenčně diagnosticky vyloučit Crohnovu chorobu a rakovinu, i když plošný zánět tam evidentně byl. Asi se na něm podílely stresové hormony katecholaminy.

Domiinka 2017-01-05 14:24:56 ukázat v kontextu reset

Krasny den prajem zo Slovenska.

Pisem si o radu mily pan Dedek Korenar.
Prosim povedzte mi, co mi pomoze na velku unavu, svalovu slabost a bolest (chrbat prioritne, ake aj ruky,nohu,lytka...?) Obcasna bolest hlavy. Busenie srdiecka... niekedy ma am ten aj okolo 80, ale.zvycajne.viac, obcas aj cez 100. Krvne.odbery veskere.mozne v poriadku. Az na cholesterol cca 6,2. Pred Vianocami.som mala crevne.tazkosti, vela.hlienu v stolici. A zistene pozitivne okultne krvacanie. Na vysledky kolonoskopie stale cakam. A mam.este zo.stice pozitivnu Candidu.
Som zena, 32 r., 164 cm, pochudla som za posledne obdobie. Nalacno mam cca 46,5 - 47 kg. Na rodicovskej dovolenke. Deti 2.
Mavam casto bolesti hlavy, bolesti v hrdle, hlieny v hrdle, pocit choroby a najma ta neprekonatelna unava a bolest svalov. Uz rano sa budim unavena,ubolena. K malemu sa v noci budim viackrat.
Som vycerpana, vystresovana, ustrachana a uzkostna
Poradte mi prosim. Bola som nastavena aj na lieky proti uzkosti ale vysadila som.ich pred kolonoskopiou. A rada by som.ich uz nebrala.
Prepacte za tak dlhy dotaz.
Pekny den

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele