Téma: Svaly, pocit napětí, mravenčení, pálení, horka, podrážděné nervy, vyčerpanost, nechutenství 28X163/54

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-02 05:40:27 ukázat v kontextu reset

Pravděpodobně nedýcháte. Následně játra nemají dostatek kyslíku, aby detoxikovala, a v těle se hromadí odpadní látky kyselé povahy, které jsou pravděpodobně příčinou falešných signálů na axonech nervů a nekorektní inervace všeho.

BK + VK 2,5 + 2,5 ml (1+1 čajová lžička, nebo dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Q10P 1 tableta + Eleuterokok 1 tableta + Brahmi 1 tobolka, pít mimo jídlo (30 min před, nebo 2h po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKH ½ lžíce 2x denně nejlépe do jídla nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 2 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 4-5x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Novpoklony 5-15 + Předklon v bok 4-8x + ZLZ 2-3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

Nesmíte se hrbit!

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatoninu pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin omezuje chrápání.

Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Na režim najíždějte pomalu asi třetinovým dávkováním.

Ba-ruska 2017-01-31 12:16:38 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, je mi 28 let, měřím 163 cm a vážím 54 kg , nyní jsem na mateřské dovolené. Moje potíže začaly téměř před rokem, kdy jsem začala cítit napětí v některých svalech (kostrč, pánevní dno) poté se napětí rozšířilo i na svaly obličeje a krku a od té doby nepolevuje pouze se mění intenzita, cítím často ve svalech mravenčení , pálení, pocit chladu nebo naopak horka v různých místech na těle , někdy jakoby lechtání, pocit podráždění nervu , přecitlivělost kůže v místech kde cítím nervové dráždění, z neurologických a endokrinologických vyšetření nebylo nic zjištěno , užívám hořčík, léky na uvolnění svalů, bohužel příliš nepomáhají, cítím se psychicky velmi vyčerpaná netuším co se s mým tělem děje a jak to změnit, nemám příliš chuť na jídlo , zkouším i různé alternativy (čínská medicína) relaxace, meditace, chci začít s psychoterapií, a ráda bych Vás poprosila o radu, co bych ještě mohla vyzkoušet pro úlevu od těchto potíží

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele