Téma: Děložní polypy, kyretáže, hrozící odejmutí dělohy, helicobacter v trávení, neuroborelioza, EBV virus a další 40X154/51

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-02 05:40:41 ukázat v kontextu reset

MO+ aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy 1 ml 1x denně na noc (+ dámská vložka).

Na mytí všeho používat dlouhodobě Tekuté antibakteriální mýdlo Dědka kořenáře.

GK + TK + SK 2 + 2 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky + Q10P 1 tableta, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně. Za měsíc přidat Golden Yacca 2 tobolky 4xD.

OKHI ½ lžíce 2x denně (dopoledne a odpoledne) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Na noc Sanogel 2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 10-3x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Novpoklony 5-12 + ZLZ 1-3x denně. Začít na spodní četnosti a postupně zvyšovat.

Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

RK z rozprašovače 3-10xD do krku a na stoličky střik.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatoninu pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin omezuje chrápání.

Textil prohřívá dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Bylo by vhodné asi za měsíc přijít do Osobní poradny.

Katerinka 2017-01-31 13:41:07 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
Prosím Vás o radu. Trápí mne tvoření děložních polypů. Jeden se mi vytvořil cca před 10-ti lety, nyní se situace opakovala letos začátkem ledna. Polypy mi byly odstraněny kyretáží. Pokud by se tvoření polypů do budoucna opakovalo, hrozí mi odejmutí dělohy. Dalo by se tvoření polypů nějak zabránit? Bohužel nevím, co tvoření polypů způsobuje. Pro dokreslení mého zdravotního stavu a možnou souvislost s gynekologickým problémem dále uvádím, že mne také trápí trávicí obtíže - helicobacter pylori, dále mi byla zjištěna neuroborelioza, virus EBV, ureaplazmata a mykoplazmata, též jsem alergik. Jsem žena, 40 let, výška 154 cm, váha 51 kg. Mám sedavé zaměstnání při PC, velmi odpovědné a občas hodně stresující.

Moc Vám děkuji za rady

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele