Téma: Padání vlasů, akné, nadměrné chloupky 33X165/45

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-10 18:14:23 ukázat v kontextu reset

Bylo by vhodné přijít do Osobní poradny, abych mohl odhadnout aplazii tukových a svalových buněk a zanesení těla JONem).

GK 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OOT ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 4 hodin před spaním).

JK + 12K 1,5 + 1 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody, před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.

Vzhledem k vašemu pravděpodobnému letitému přidušení doporučuji věnovat pozornost dýchání – Sifon 6 4xD 5-20 minut a jinak se stále snažit o Ještěrčí dech (video).

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Páteř masírovat od kostrče k hlavě minimálně 10 minut MO+. Potom přebytek setřít a zateplit!

Vlasy:

KK ředěné vodou 1:1 vtírat do vlasové pokožky obden. Případně pokusně vyzkoušet střídat s KK a VK.

Akné:

Zanícené, hnisavé tamponovat RK, nehnisavé postačí tamponovat REK 1-3x denně. A po chvilce - oschnutí - mazat lze MOM-Ag.


matis 2017-02-09 12:45:46 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

chtěla bych Vás moc poprosit o pomoc ohledně vlasů, akné a chloupků kolem horního rtu, na bradě.
Je mi 33 let, výška 165, váha asi 45 kg, možná víc. Pokud se mnou funguje někdo víc let, tak přibírá, já ne. Jsem extrémně hubená už od dětství. Pravděpodobně moc přemýšlím a tím spálím vše, co sním - a to jím hodně.
13 let jsem měla Ulcerózní kolitidu-pankolitidu (2001-2014), pak jsem se rozhodla se vyléčit. Bez vědomí lékaře, rodiny jsem vysadila chemoterapeutika, žádná HA. Víc než 7 let nejím maso, poslední 3 roky jsem vegan, nejím bílou - mouku, cukr, sůl, průmyslově zpracované potraviny. Maso mi nikdy nepomohlo k přibírání. Před 3 lety jsem přešla na syrovou stravu, zhubla 6 - 8 kg a nemůžu je nabrat zpátky. Nejvíc mne trápí prsa. Denně mám pohyb 15-30 minut místo mhd. Od jara do podzimu kolo. Práce v kanceláři, když mám deadline - odevzdání projektu, je to stresující. Jinak mám práci, co mne baví, snažím se nestresovat, otužuji se - studenější sprcha na vlasy a tělo, sukně a tenčí punčochy i v zimě. Užívám cyklicky Chlorellu, Macu. Teď jsem si nasadila ještě Damianu a Anděliku.
- vlasy - zhruba 2,5 roku intenzivně ve velkém množství padají, objevují se šediny, chemicky se nebarvím, jen kvalitní Hennou, ale ta už nestačí
- akné - tím trpím od puberty, celý obličej, zčásti krk, nejhorší je období před a po menstruaci
- chloupky - na horním rtu, kolem tváře, bradavek, pupíku. S tímto si už opravdu neumím rady
- váha, prsa - kde nic, tu nic, vypadám jak obživlá mrtvolka, co utekla hrobaři z lopaty (na tomto jsem se 5 minut smála, ještě že nemám časomíru, do kdy je za potřeby napsat mail)

Děkuji Vám moc za odpověď, moc si vážím Váš čas, který tomu dáte. Pokud bude potřeba, klidně i osobní konzultace. Petra

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele