Téma: Rekonvalescence po léčbě karcinomu prsu, vaky pod očima, otoky, nervozita, špatný spánek, vlasy, kůže 52X168/66

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-15 05:41:20 ukázat v kontextu reset

Jste zanesena buněčným odpadem a asi i chemií, které se tělo neumí zbavit v důsledku zanedbaného dýchání a radosti ze života. Turistika je výborný každovečerní nápad.

Vícekrát denně dle možností vždy po hodině tělesného klidu dýchat Sifonem 6 asi 5-10 minut dle možností. A v ostatní čas se snažte o Ještěrčí dech.

CK + KK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). K tomu vždy Golden Yacca: první týden 1xD, další 2xD, další 3xD a další 4xD, po dvou měsících 4xD 2 tobolky. Tuto kombinaci připravovat a užívat 2-4x denně = začínejte postupně, bude to na dlouho.

OKH ½ lžíce 1-3x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 1 čajová lžička (2-2,5 ml) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1,5-2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Narovnejte si šíji a 4xD poválejte na Zadbalon ½ minuty.

Nohy (lze i na jiné části pokožky s cílem zlepšit prokrvení pokožky) mazat VXK asi 2-3 minuty 1-2x denně směrem od prstů nohou k srdci, po vstřebání (oschnutí mazat 5-10 minut MO+ směrem k srdci, nevstřebaný přebytek setřít a zateplit.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Vařte si masovozeleninové vývary, chybí vám esenciální aminokyseliny.

ramada 2017-02-14 13:16:17 ukázat v kontextu reset

Krásný den přeji. Jsem 1rok po léčbě CA prsu, chemo+ablace. Mám ošklivé vaky pod očima, slzí mě oči, oteklé kotníky, jsem hodně nervozní a podrážněná, bez nálady, špatně spím. Myslím, že na vině jsou játra a i ledviny (vlasů mi narostlo málo a jsou slabé a nekvalitní), kůže jako papírek a vypadám jako 100letá stařena. Mám sedavé zaměstnání, ale jak mohu, tak vyrážím na procházky.A kdykoliv si vzpomenu tak dýchám a válím se na Zadbalonu. Mohl byste mi prosím doporučit, čím ozdravím psychiku a zbytek těla. (52let/66kg/168cm). Ještě jednou krásný den a předem děkuji za rady.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele