Téma: Voda rozmrzlá a Biomineral D6 aneb tkáňové soli v kontraindikaci?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-02-19 06:58:08 ukázat v kontextu reset

Na mysli máte patrně Tkáňové soli dle Dr. Schüsslera, se kterými nemám přímou zkušenost. Patrně dobře víte, že to jsou homeopatika (potence D6), takže nedodávají minerální látky, ale informaci. Proto se na obalu ani neuvádí množství jednotlivých iontů, protože tam skoro nejsou a vše hmotné je cukerný nosič informace. Nelze o nich tedy chemicky tvrdit, že to jsou minerály, či soli na překyselení organizmu. Nedochází k žádnému přisolování těla.



Principem rozmrzlé vody je jednak její očištění o balastu, toho je dosaženo neúplným zmrznutím a vylitím tohoto nezmrzlého podílu.

Druhým ještě důležitějším cílem rozmrzlé vody je zmražením fyzikální změna molekul vody na megashuky s cílem prostoupit do buněk, aniž by se poškodily hemoptýzou a postupně v nich rozpouštět usazeniny a pomalu je vyplavovat. Tělo je nutno zbavovat jaterně nezdetoxikovaného odpadu a to rozmrzlá voda docela umí. Viz JON a stárnutí, aneb proč musíme zemřít a jak.

hodado 2017-02-18 11:53:36 ukázat v kontextu reset

Dobry den. Dovolte mi se zeptat, pred nedavnem jsem cetl Vas velice poutavy clanek o ociste a zbavovani se skodlivych soli pomoci rozmrzle vody. Uz delsi dobu nad tim uvazuji, ale v kontraindikaci se mi objevil pripravek Tkanovych soli. Ktere pro zmenu tyto soli doplnuji a tim napravuji prekyseleni organismu.

Mohl byste mi prosim pomoci a nastinit jak tyto veci vlastne funguji. Je lepsi odsolovat ci prisolovat. Dekuji. R

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele