Téma: Palce u nohou bolestivé, otékající, stěhovavá mírná bolest v různých kloubech 50Y184/90

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-05 05:24:52 ukázat v kontextu reset

Podstata mi připadá asi jako vazivová degenerace v důsledku traumatu přetížením. Více bych musel vidět. A máte pravdu, že je potřeba vás řešit komplexně.

Mazejte lokalitu otoku VXK a po vcucnutí K1 a potom MO+ 1-3xD.

K pití BK + CK 2 + 2 lžičky do 2-3 dcl vody + Golden Yacca 2 tobolky + Q10P 1 tableta, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tuto kombinaci připravovat a užívat 2-4x denně.

OKH ½-1 lžíce 2-3x denně (1-1-0 snídaně-oběd-večeře nebo 1-1-1) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK 4 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 6-4x denně. Jinak se snažit o Ještěrčí dech dle možností.

Zadbalon 3-6x denně ½ minutu.

Černý kulich, či šátek až po bradu na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Pali 2017-04-04 16:16:56 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, Jsem Pavel, 50let,184cm;90kg;( před rokem 100kg, spíše z piva než z jídla) TEP klid 70; zaměstnání sedavé,manažerské, aktivní pohyb po práci, 4-5 x týdně- Kolo léto; fitness chuze v zimě.Lečím se dlouhodobě s hypofunkcí štítné žlázy. Několik let lehký Tinnitus bez aktivní "léčby". Vnímám se jako spíše nervozní typ.

před 3 měs. noční bolestivý otok praveho palce, typický pro dnu. Od té doby vyšetření, RTG, krve, streptokoky apod.. s výsledkem :" jste zdravý. Počkejte na další klinické příznaky."
Bolest i s mírným otokem se rozšířila i na druhý palec, otok vzniká spíše odspodu,, často cítím i pálivou bolest z boku kloubu. Nevypozoroval jsem spouštěcí mechanizmus, hlídám si stravu jako bych dnu měl.
Předpokládám, že půjde o komplexnější problém a somatické problémy pouze poukazují na stav těla.
Jsem připraven pro návrat k aktivnímu pohybu lecos podstoupit

Předem děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele