Téma: Rakovina žlučníku, metastáze na játrech 69X160/52

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-16 05:35:08 ukázat v kontextu reset

Neházejte flintu do žita, MO+RO+ už takovéto stavy dokázalo vícekrát eliminovat, třeba se to povede i u vás. Je jen potřeba to užívat tak, aby se tělo nešprajcovalo, tedy zvyšovat postupně. Totéž platí i pro ostatní výrobky. MO+RO+ ½-1 lžíce 3x denně užívat mimo jídlo (1 hodina před, nebo 2 hodiny po jídle, čímž se rychle vstřebá, hojí sliznice a jde do lymfy).

To zapít 12K 3 ml + TK 2 ml + RAK 2 ml (dávkovat lze kapátkem) + Práškový vitamin C ½ lžičky do 2-2,5 dcl vody + Graviola 2 tobolky + Q10-Se-E 1 tobolka + Penoxal 100 mg 1 tobolka + 1-2 tablety jedlé sody, pít mimo jídlo (1 hodina před, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

OKT + AO 1 + 1 lžíce 3x denně nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody + Vit. C 1000 mg 1 tableta + Vápník s D3 + Hořčík 250 mg + Zinek. Užívat 3x denně po jídle.

Vícekrát denně dle možností vždy po půlhodině tělesného klidu dýchat Sifonem 6 asi 5-10 minut dle možností. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Především je vhodná červená řepa v jakékoliv kulinářské formě. Napomáhá také brokolice a hlíva zpracovaná do 75°C.

BEN7 náramek kolem krku jako nepříliš volný náhrdelník cca 55-60 kuliček. Nesnáší vlhkost, jinak lze nosit dlouhodobě do vyčerpání stříbra a zešednutí. Možná zprvu je to vhodné zesílit i jako náramky. Viz moje video.

Monik 2017-04-14 08:02:36 ukázat v kontextu reset

Prosím o radu na podpůrnou léčbu - rakovina žlučníku v pokročilém stavu, meta na játrech a plicích. Jedná se o maminku, 69 let, váha cca 52 kg, výška 160 cm. Nyní má před sebou monochemoterapii. Do tohoto zoufalého již neoperovatelného stavu se bohužel dostala za přispění ošetřujícího lékaře, který ji už před rokem neinformoval o jejím stavu, který byl zřejmý již z UZ vyšetření. Moc děkuji za váš čas.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele