Téma: Psychika rozhozená po atb., vyčerpání, střídavá úzkost 45X172/57

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-18 06:06:56 ukázat v kontextu reset

Váš problém je překyselení s tvorbou falešných impulzů na axonech, kterými jsou cílové neurony přetíženy v důsledku přidušení a nahrbení. A z toho plyne nedostatek detoxikace v hypoxických a atb. oslabených játrech, což by se dalo shrnout jako intoxikace vlastními zplodinami anaerobního režimu organizmu. Takže takové přiotrávení. Borélie mi připadají neaktivní.



Už při náznacích nachlazení mít doma a hned nasadit:

RK s rozprašovačem (lze použít na 50 i na 100 ml lahvičku) neředěné stříknut do krku, 3-10x denně.

Postupně čtvrtinově najíždět, aby se tělo nezačalo doporučenému bránit nevolností, protože se mi jevíte velmi zdevastovaně:

GH 1 polévková lžíce (10 ml) + PPK + TK 3 + 4 ml (dávkovat lze kapátkem) do 2-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/2 čajové lžičky + Q10P + Golden Yacca 2 tobolky + Eleuterokok 1 tableta + Simethicon 1x, pít mimo jídlo (v čase mezi 2 hodiny po jídle až 30 minut před jídlem). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3x a po pár dnech 4x denně.

OKHI 1-3 lžičky 2x denně (1-1-0 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle (ne 6 hodin před spaním).

JK + 12K 3 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5 dcl vody, před jídly (5-15 min), nebo alespoň po jídle, 3x denně.

Na noc Sanogel 1-2 polévkové lžíce mixovat do 2 dcl vody + Dobromyslová směs NK 2,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

Černý kulich, či šátek až po bradu (mladší do půl očí, aby se nebál čepice) na noc výrazně zlepšuje noční dodávku kyslíku a melatonin pro komplexní regeneraci očí, vaziv, jater, nervů a prohřátím dutin mimo jiné omezuje chrápání.

Tmavá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

Vícekrát denně dle možností vždy po hodině tělesného klidu dýchat Sifonem 6 asi 3-10 minut dle možností. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

Eukalyptová silice vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).

Záda a páteř namasírujte MO+ směrem ke hlavě.

Zadbalon 2-4xD ½ minuty.





Nejíst bílou mouku, cukr, margaríny, palmový olej, uzeniny, taveňáky, ostrá cizokrajná koření, potraviny barevně tepelně výrazně změněné (smažené, pražené, zhnědlé, konzervanty.

Nevhodné jsou sladkosti, cukrovinky, sušenky, slané brambůrky, kakao (pro některé je alergenem), spékané tyčinky a müsli… Pokud musí být sladké, tak vlastní výroby bez použití cukru (nebo jen trochu fruktózy či lépe Stévie).

Upřednostňujte zeleninu dopoledne syrovou, odpoledne tepelně upravenou. Ovoce jen s hlavními jídly.

Přispět též může Salin:

Elektrosolná jeskyně Salin http://www.novysro.cz/salin-domaci-solna-jeskyne-salin-plus-do-150-m3-pv362.html

Lze i Transvitalita.

Iveti 2017-04-16 17:38:21 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,jsem uč.ms 45l,172cm,57kg,tep 80.
Prosim o radu,nějakou dobu citim přetlak ze stresujíciho prostredi a nadprace,přidal se zánět nosohltanu,suchý dr.kasel a odešly hlasivky+vycerpanost,únava,nesoustredenost,videla už jsem se jen na spaní,dostala jsem atb,spala jsem 3 dny v kuse,v hlavě zůstalo vzduchoprázdno,výpadek,vzala jsem to jako varování,pak jsem průběžně pospavala,při 1.kontrole jsem se zlomila,neustálá plnou čekárnu a asi podvědomě návrat do stresu po oslabeni,pociťují roztřesení,buseni a uzkost,zobu ostropestrec,popíjím čaj na nervy,navecer sklinku piva.Hojila jsemsi konečník po atb.Jde s tím zatočit?Srovnat se? Děkuji,krásné jaro Vám preji.I.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele