Téma: Voda rozmrzlá - ledotvorná konev 57X185/78

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-04-22 04:52:12 ukázat v kontextu reset

V petlahvi nezajistíte kvalitní namražování s podmínkou vylití zbytku (10-20%) špatné vody. To umí jen konev na mléko 2 l a navíc vybavená termoizolačním víkem.

Mrazáček jsem používal dvoušuplíkový, když jsem oba šuplíky vyjmul a mrazil obvykle 4 konve 12 hodin nastojato. Rozměry konve naleznete v nejbližší prodejně domácích potřeb – obsah 2 l, tvar lehce kónický.

today 2017-04-21 10:15:49 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, děkuji za obsáhlý článek o rozmrzlé vodě a její přípravě. Četla jsem na internetu i materiály o pokusech profesora Emota, ale z informací nevyplývá, jakou vodu vlastně používal. Můžete prosím ještě vysvětlit, proč nedoporučujete využívat PET lahve k mrazení vody z kohoutku? Uvádíte, že "tato voda se musí čistit krystalizací v konvích". Prosím ještě o sdělení, jaké rozměry a objem má ledotvorná konec, kterou lze u Vás zakoupit.
Ke splnění podmínky uvádím ještě svoje identifikační údaje: věk 57, výška 185, váha 78, pohlaví ženské, klidový tep 68. Zaměstnání sedavé za PC, odpovědné, stresující. I když v případě mého dotazu byste možná dal přednost rozměrům našeho mrazáku
Děkuji. Andrea Adamová

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele