Téma: Sanogel = zácpa, NK = nespavost

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-05-26 00:24:29 ukázat v kontextu reset

 



Sanogel zřejmě výrazně snížil množství toxinů plísní, takže střevo se již nemusí bránit sekrecí vody do stolice, což vede k její tuhosti. Jinými slovy, klidně přestaňte Sanogel užívat, ale doporučil bych kontrolovat množství vypité vody, jestli totiž organizmus není dehydratován.  Vodu ve střevě váže obvykle vláknina, takže bych se pokusil doplnit kromě zeleniny například Chlorellou nebo Spirulinou.



Carbofit vychytává toxiny podobně a také malou část plynů. Může ale dráždit sliznici střeva k sebeobraně a sekreci vody, což by z hlediska pozorovatele se jevilo jako přínos, ale…



U NK zkuste při vaší hypersenzitivitě dávkovat po kapkách, začněte na deseti.



Kaše s hlívou docela dobře při vyšším dávkování čistí střevo, ředí stolici (sebeobrannou sekrecí střeva) stimuluje imunitu, podporuje játra, vyprazdňuje žlučník a polepšuje imunitu. Dal bych 2xD ½ lžíce s jídly. Ne 6 hodin před spaním. Kaši doporučuji velmi dlouhodobě.

medvídek Míša 2017-05-25 20:43:15 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Břetislave. Posílám dodatek k mému dotazu 23147 na téma: úbytek červených krvinek.
Než jste mi odpověděl, přišly výsledky z odběru krve.Hladina železa je v naprostém pořádku, tudíž jsem tabletky nekoupila. Ostatní doporučení ano a mám problém. Jakmile jsem začala užívat sanogel, nastal problém s vyprazdňováním tl. střeva (silná zácpa) a cítím tlak a tuhost v oblasti tenkého střeva. Mohu k němu využít carbofit, který mi zbyl z předešlé léčby? Jakmile jsem začala užívat 1ml NK, trpím nespavostí. Usínám kolem druhé, probouzím se v šest. Tímto vás prosím o radu, jak dávkovat.(Dnes raději vysazuji) Zároveň mi došlo 950ml balení ostropestřecové kaše s hlívou a tak se ptám, zda opět koupit tuto kaši, event. jaké dávkování. Předem děkuji za vaši vstřícnost a ochotu. Vážím si vás.
62 let, čilá důchodkyně s vrtulí u zadku, tep 69.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele