Téma: Vaginální záněty, diskomfort 23X170/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-05-30 00:52:20 ukázat v kontextu reset

Vypadá to na poruchu inervace pánevních orgánů v důsledku blokád páteře v bederní oblasti z přetížení v kombinaci s přidušením, překyselením a studenými nohami.

GGK (bude brzy v prodeji, zatím GK) + VK 3+2 ml do 2-3 dcl vody, pít 3-4xD mimo jídla + Q10P.

JK 1 lžička do 1 dcl vody pít 3xD po jídle + 1 lžička Dologran J.

OKH ½ lžíce + EVE ½ lžíce 2x denně s jídlem (ne 6 hodin před spaním).

MO mazat a masírovat hrudní a bederní páteř v nahrbené pozici večer před spaním 10-15 min, přebytek setřít, zateplit.

RK 1 ml naředit těsně před použitím vodou 1:4 (do 5ml injekční stříkačky) a 1-2xD aplikovat do pochvy, nechat působit 10 min se zvednutýma nohama, při tom si zašlapat jako na kole.

MO 1 ml aplikovat pomocí injekční stříkačky na noc do pochvy (dejte si vložku, až to bude vytékat).

4xD Zadbalon ½- 1 minutu + Novpoklony 5-10  + předklony a předklony v bok 5-10 na každou stranu + ZLZ 1-2, viz moje video.

Dýchat v době tělesného klidu Sifonem 6 zpočátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-2x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

Stále udržovat oblast beder a nohou v teple – bederní pás nebo svetr zavázaný rukávy přes břicho, teplé ponožky do postele, nenosit krátké sukně, odhalená záda a břicho.

Nehrbit se, vyprsit!  

Ze stravy vynechat cukr, bílou mouku, ztužené tuky, uzeniny, smažené a barevně změněné potraviny a průmyslově vyrobené potraviny s konzervanty a umělými barvivy.



zkratky

p.ampeliska 2017-05-26 11:46:39 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, je mi 23 let, měřím 170 cm a vážím 55 kg. Pečuji o fyzicky postižené lidi (občas fyzicky náročné, infekční prostředí). Na podzim tohoto roku jsem se přestěhovala, změnila práci a přítele. Od té doby mě trápí vaginální záněty. Gynekolog mi diagnostikoval ureaplasmata a ty jsme léčili antibiotiky doxybene. Od té doby se mi problémy často vrací. Ne nijak akutní, pouze takový diskomfort, ale začínám z toho být unavená, přestávám se mít ráda a připadám si taková nečistá. Hodně dbám na hygienu, piji bylinkové směsi (maliník, kontryhel, řebříček,..), cvičím cviky dle mojžíšové. Pět let jsem užívala antikoncepci a poslední zhruba tři roky neužívám a trápí mě i nepravidelná, silná a hodně bolestivá menstruace. Brzy bych se chtěla pokoušet o miminko a chci být už v pořádku. Moc děkuji za radu !!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele