Téma: Průjmy a bolesti břicha, úbytek váhy 49X168/53

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-06-04 17:59:34 ukázat v kontextu reset

Lymfolej je dobrá volba, zkuste MO+RO+ vnitřně 3xD 2-3 lžičky a do konečníku jen MO+ 0,5-1 ml po stolici. Máme aplikační násadec + inj. 2 ml skladem.



I když tomu nefandím, kolonoskopie by byla hned po vyšetření spodku.



MEK + HK 3+2 ml do 2 dcl vody pít 3xD mimo jídla + Q10SEO.

12K 2 ml do 0,5-1 dcl vody 5-10 min 3xD před jídlem.

JK 3 ml do 1-1,5 dcl vody pít 3xD po jídlech.

Na noc Sanogel 2 lžíce mixovat do 2 dcl vody (aby v tom nebyly cucky), přidat MEK 2 ml a B komplex forte.

MO+ mazat 1-2xD břicho a podbřišek ve směru hodinových ručiček.

4xD Zadbalon ½- 1 minutu + Novpoklony 5 + ZLZ 1-2 + udiány - viz moje videa.

Dýchat v době tělesného klidu Sifonem 6 zpočátku 5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 20 minut 5-2x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech.

Nehrbit se, vyprsit!  

Ze stravy vynechat cukr, bílou mouku, ztužené tuky, uzeniny, smažené a barevně změněné potraviny, průmyslově vyrobené potraviny s konzervanty a umělými barvivy, ostrá koření, taveňáky, palmový olej. Zeleninu upřednostňujte dopoledne syrovou, odpoledne už jen tepelně upravenou.



 



 



zkratky

Žofina 2017-06-02 11:14:30 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
obracím se na Vás s prosbou o radu...je mi 53 let, vážím 49kg a měřím 168cm. Momentálně jsem bez práce ( nás po padesátce nějak moc nechtějí ). Už více jak půl roku se u mě střídají průjmy a normální stolice doprovázené bolestí spodní části břicha. Během půl roku jsem zhubla asi 6 kg (z 55 na 49). Mám za sebou vyšetření na gynekologii, kde nic nenašli, pak rentgen břicha, taky nic, gastro (polykání hadice), taky nic a sono ( tam vše v pořádku kromě nálezu na játrech - v obou lalocích několik izoechogenních ložisek s hypoechogenním lemem různých velikostí). Proto mě poslali na CT břicha a plic, tam čekám na výsledky a pak mě čeká kolonoskopie (tam se mi popravdě vůbec nechce.. nečetla jsem na to moc dobré reference).
Jsem z toho už vážně unavená a bez brufenu neusnu.
Myslela jsem, že bych mohla zkusit Lymfoolej vnitřně i zespodu (akorát nevím, jak ho tam dostat ). Poradíte? Děkuji Vám a přeji pěkný den.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele