Téma: Revmatické autoimunitní onemocnění svalů - polymyozitida 72Y?/83

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-06-22 21:30:49 ukázat v kontextu reset

AK + CK + PK 3+3+3 ml do 2,5 dcl vody + vit C.100 ½ lžičky + Q10P + GY +  Eleuterokok + Simethicon, pít 3-4xD mimo jídla.

Svaly mazat a masírovat směrem k srdci podle potřeby 5-10 min MO+, přebytek setřít, zateplit. Možno mazat i hrudník kvůli dýchání. MO+ také užívat ½ lžíce 2xD mimo jídla.

JK + LIK 3+3 ml do 1,5 dcl vody a pít 15 minut před jídly 2-3xD.

Do jídel přidávat OKHI ½ lžíce 2-3xD (ne 6 hod. před spaním)

Špatnou pokožku mazat dle potřeby tence MOM-A.

Na oči PVO mazat 2xD přes zavřená horní víčka od kořene nosu k obočí. Pokud by vysušovala, tak ředit 1:2 těsně před použitím. Zásadně nosit polarizační brýle ven.

Sanogel 2 lžíce mixovat do 2 dcl vody a pít na noc + 3 ml PPK + B komplex forte.

Sif6 a dýchat každou hodinu tělesného klidu 5-10 minut dle možností

Zadbalon 2-4xD minutu.

Na celý recepis najíždět postupně, aby si tělo zvyklo a nebránilo se.



zkratky

JennyB 2017-06-19 14:12:32 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
mému tchánovi byla nejspíše určena diagnoza Polymyozitida (revmat.autoimunní onemocnění svalů, zjednodušeně), od října hledali, co by to asi tak mohlo být, teď si jsou snad jisti a nasadili dávky kortikoidů, takže nejprve nastalo logicky zlepšení, ale tchán, do té doby velmi akční člověk, se nechce smířit s tím, že na nich bude už stále, tak si dávky údajně snižuje a tím se projevy porůznu vrací, je ročník 1945, nemocí a zlepšením stravy zhubl, cca ze 100kg na cca 83kg, což nelze přehlédnout. Problémy se zánětlivým onemocněním svalů nelze přehlédnout ani na dušnosti, má problém vyjít schody, unést vlastní tělo, kolo mu například nedělá problém (elektro). K tomu příznačné skvrny různě po těle a zhrublá a tenká kůže na rukou, která se snadno poškodí také velmi komplikuje život. Nyní se asi měsíc léči na očním, kde snad už teď poznali, že má jakýsi typ oparu v oku, ale veškerou léčbu komplikuje to, že ne vše se slučuje s kortikoidy popř.warfarinem, který bere a vše se musí konzultovat v revma.ústavu. Tak mě nepadlo, když my nedáme dopustit na vaše výrobky, hlavně dubovky tekuté i mazací, jestli není něco od vás, co by mu pomohlo a trochu zkvalitnilo život, ať vnitřně nebo ty ruce. Zásadně změnil stravu, od pravidelnosti, která nebyla jeho silnou stránkou, až po obsah, asi proto i ta ztráta váhy, zakoupil spoustu posilovacích pomůcek a rozhodně se nechce vzdát, ale ví, že i chřipka, která by ho položila a znemožnila mu chodit a rozhýbávat svaly, je průšvih. Děkuji moc Jana

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele