Téma: Krvácení nadměrné se sraženinami, 2x kyretáž 42X164/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-09-26 23:18:53, odpověď na #23743 ukázat v kontextu reset

Během kompenzujete negativní stařecké změny jen trochu. V kanclu máte asi pořád studené nohy a nedýcháte a tím se překyselujete, což rozšiřuji cévní systém až do ruptur v hormony exponovaných oblastech .
Udělejte si každou hodinu sezení 20 i víc hlubokých dřepů viz moje video.
GK + UK v době krvácení 2+2 lžičky do 2 dcl vody 4xD.
V době mimo krvácení GK + CK.
Na šž stačí, když se narovnáte, protože asi máte krční páteř jako Hurvajz a skřípete si nerv mezi C5/6 vedoucí do šž a ta nemaká.
Více až případně osobně.

Andruš 2017-09-26 18:48:22 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,pane Nový,moc prosím o radu..Je pro mne vhodná malinová směs?případně vhodnější preparát? údaje (výška,váha- viz výše).V průběhu 1,5 roku jsem již podruhé nadměrně krvácela s většími kusy krev.sraženin-2x kyretáž, přičemž při první téměř došlo na transfúzi krve .Celá léta od puberty naopak spíše slabá menzes.Zřejmě tedy nyní nějaký předčasný přechod?) Dělož.sliznice dle lékaře není nijak výrazně "narostlá",přesto mne už předem straší s užíváním hormonů.Ty v žádném případě nechci.Léčím se už se sníž.fcí ŠŽ.Můžete mi vytestovat přesné dávkování?Pro info uvádím, že mám sedavé kancel.zaměst., ale 3-4xtýdně běhám 7-8km.A jak celý můj problém vidíte Vy,jakožto zkušený "dědek kořenář"?Díky moc za rady.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele