Téma: Wilsonova choroba, cirhóza jater, oslabená funkce a bolesti ledvin 39Y186/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-09-30 00:14:49, odpověď na #23746 ukázat v kontextu reset

BK + CK 2+2 lžičky do 2-2,5 dcl vody a pít mimo jídla 3xD a půl hodiny po tomto vždy LVK + MK také 2 + 2 lžičky do 2-2,5 dcl vody.
JK 2 lžičky do 1,5 dcl vody 3xD po jídlech
OKJ 2 lžičky 3xD s jídly.
RK z rozprašovače do krku 6-8xD kvůli tříslovinám, které mají šanci reagovat s mědí a omezovat její vstřebávání a ukládání.
Sif 6 a nejméně 5 minut co hodinu tělesného klidu.
BEN 7 na ruce nebo bych zkusil, můžete-li si dovolit ekonomicky takto experimentovat http://wmmagazin.cz/eshop/product.php?id_product=149 a k tomu info je zde:
http://wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2016080004
Myslím, že toto aplikované na játra či bolící ledviny by mohlo disociovat měď do rozpustného tvaru a s pomocí bylin a kyslíku to začít vylučovat.

Milky 2017-09-26 23:50:10 ukázat v kontextu reset

Pěkný den,
trpím Wilsonovou chorobou a byl jsem posledních několik let nedostatečně léčen. Výsledkem je, že se mi zhoršil nejen stav neurologický, ale též stav jater a v důsledku nejdříve vyšší medikace zincem sulfatis, nyní už opět Metalcaptasou, ale i nedostatečně léčené samotné Wilsonovy choroby se mi velmi oslabila funkce ledvin (už před dvěma lety mi v moči našli bílkovinu a trochu krve). Už před dvěma lety jsem začal brát léky upravující vysoký tlak, což zejvně s těmi ledvinami souviselo. Teď s těmi vyššími dávkami zinku a nyní Metalcaptasy mě začali ledviny bolet jako dosud nikdy v životě. Dělají mi nyní problém i jednoduché jógové cviky na ledviny. Prostě hodně bolí.
Chtěl jsem se zeptat na vhodnou kombinaci bylin na posílení jater i ledvin. Kdy jsem měl problémy jen s játry a žvýkal jsem ostropestřec. K ostopestřci se chystám vrátit. Teď ale nevím, jak vhodně zkloubit bylinnou léčbu ledvin - ty mě teď trápí nejvíc - a jater.
Je mi 39 a měřím 186cm a vážím 70kg.
Děkuji za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele