Téma: Psychika, problém se sama sebou 19X164/52

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2017-10-08 04:10:05, odpověď na #23789 ukázat v kontextu reset

Na moje bylinky si klidně zvykněte. Vy jste taková nadšená, že byste mohla dělat naši obchodní zástupkyni. Ovšem pomáhat druhým je až druhé povolání, mnohem důležitější je učit druhé bytůstky a bytosti důstojnosti, vděku, lásce, řádu a smyslu bytí. Abyste se stala kuřetem moudré stařeny, píši pro vás a vám podobným knihu Smyšlenky... Ale před tím musím přepracovat naše podnikové normy... a vy se naučit poslouchat svého režiséra v duši pomocí meditace se zrcadlem (viz moje video).
Akné tamponujte REK hlavně večer. Naučte se dýchat jako ještěrka i když nefuníte námahou, protože vaše játra trpí hypoxií.
GK + CK 1+1 lžička do 2 dcl vody a pít 24-xD mimo jídla
K mytí všeho Mýdlo dědka kořenáře.
Na noc MOM-Ag tence, aby mohla pokožka dýchat. Někdy byste mi ji mohla také ukázat... za odměnu (dle ceníku (našeho...)).
Mám z vás dobrý pocit, že by to mohlo jít.
Jako detox si dávejte dle citu JK 1 lžička do decky vody 2-3xD po jídlech a OKHI 1/2 lžíce 1-2xD
Na nervy a noc Sanogel 1 lžíce mixovat do 1,5 dcl vody + 1-1,5 ml NK + B komplex forte a na spaní černý kulich až po bradu.
Co hodinu si udělejte 10 dřepů a jinak se nehrbte, vyprste a narovnejte šíji. Zadbalon ráno a večer 1/2 min a novpoklony 15x + ZLZ 2-3x

Moni7 2017-10-06 12:08:27 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, je mi 19 let, vážím 52kg a měřím 164cm. Chodím na fakultu, moc ráda sportuju. Trpím hodně na akné, hodně se stresuji i kvůli maličkostem, školy, rodině, kamarádům, snažím se všem vyhovět, ale někdy už to nezvládám, poté se to odráží i na můj způsob života, nebaví mě, někdy jsem pořád unavená, den strávím poleháváním, koukáním se na počítač a to je to co mi nejvíc vadí, nevidím poté za sebou žádný výsledek! Ještě jsem zapomněla zmínit hodně řeším jídlo jako každá holka v této době, myslím si že i to hodně způsobuje proč jsem tak nervózní kolikrát. Chtěla bych se naučit mít ráda sama sebe takovou jaká jsem! Strašně ráda cítím radost ze života, tak ráda se směju, učím, chodím běhat, pomáhám druhým. Chci aby mě život bavil! Nasadila jsem vaši malinovou směs, vidím značné změny na psychice, vše už si tolik neberu k srdci, ale čeho se nejvíc bojím že kapky přestanu užívat a vše se vrátí do starých kolejí budu zas ta unavená M., která si nic neužívá.. Můžu kapky užívat dlouhodobě? Aby si tělo na to poté nezvyklo, a nebralo kapky jako samozřejmost? Děkuji moc, za odpověď! Přeji krásný den, plný úsměvu a radosti! M. (PS: Musím dodat ještě poznámku, před asi 3 týdny jsem nastoupila do Olomouce na školu a na městě mají obchod s bylinkami a já vás tam našla! Budu vás doporučovat všude kde to jen půjde! I u nás ve Velké Bíteši jsme si vás naobjednali Doufám že si tento dotaz přečtete i když má více jak 20 řádku


V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele